Scudo Sports

Bayrampaşa

Araçların kaldırıma park edilip motosikletlilerin kaldırımdan ilerlediğini gördükçe, yayaların da yola atlamalarını normal karşılıyorum artık :) tuna caddesinde Sabri Akpınar parkını bilirsin. Namı diğer incirli. Ordaki yürüyüş yolunda parke üzerinde motosiklet ile pati çektiren çocukları ve park içine park edilmiş belediye araçlarını gördükçe deli olmuyor değilim. Biz daha kaldırım ile yol ve otopark ile gezi parkı arasındaki farkı öğrenebilmiş bir toplum değiliz...

Scudo
Bu aralar b.paşa da çok fazla bisikletli görüyorum. Dün tur yapan iki bisikletli gördüm Abdi ipekçi caddesinde. Bisiklet markalarına bakamadım birinin koyu yeşil kaskı vardı. Bugün de siyah beyaz kasklı siyah beyaz kron markalı Bi arkadaş gördüm aynı caddede oldukça hızlıydı :) para biriktirmeye yeniden başladım inşallah bahara kadar aranıza katılıcam. :)

Ben de akşam saat 22:00 gibi eve gelirken Cevatpaşa 100. Yıl Caddesi'nin ışıklarında kırmızıda bekleyen 2 genç arkadaş gördüm. İkisinin de kulaklarında müzik vardı. Sesleri kısık olacak herhalde ki birbirleriyle konuşuyorlardı.
Ayrıca kaskları yoktu. Biri Salcano NG 650 diğeri Sedona'nın modelini göremediğim bir bisikletine biniyorlardı. NG 650'nin arkasında kırmızı bir flaşör yanıp sönüyordu. Yeşil yanınca otobana doğru basıp gittiler. Kafayı yemişler sanırım. Gecenin o saatinde hem otobana giriyorlar hem de ne kaskları ne de başka bir korumaları var. Allah korusun.

Terazideredeyim, Eve donerken veya antremana cikarken Bayrampasanin hemen hemen her yerinde surerim
Bu benim, rastlarsiniz mutlaka :) Durdurun sohbet edelim :)

http://i43.tinypic.com/2e5p56g.jpg

Bizim kazazede Uğur abi de burdaymış saygılar :) kask olmadan otoyola girmeleri çok tehlikeli keşke uyarma şansınız olsaymış. Hele sizin de yeni kaza yaptığınızı duyduktan sonra ki mahalle arasında, arkadaşlara telkinde bulunmak iyi olurdu. Ama yakalayamadınız sanırım :( / Baki Kayan bisikletin fevkalade Allah nazardan saklasın :) inşallah denk gelirsem durdurum laflarız. Bu arada şuan yayayım sonra deme bu adam niye el ediyor diye :) Yusuf Can Üzgör ben de bunun peşindeyim bu gruba katılmam biraz geç olacak ama katıldığımda seninle de tanışırız inşallah :) Bayrampaşa da çok fazla bisikletli var aslında yavaş yavaş foruma gelen de çoğalıyor. Bu sene yetişemem ama seneye kalabalık turlar yaparız. Belki Bi kulüp bile kurarız ne dersiniz :)

@Baki KAYAN

Terazidere de oturduğunuz 2 aydır biliyorum, 2 ay önce sizinle birkaç kelime konuşmuştuk forum üzerinden. B.paşa civarında turlarken hep bakınıyorum bir Pinarello görebilecek miyim diye ama şimdiye kadar hiç göremedim. Bir gün denk geleceğim mutlaka :)

Ben hemen her akşam 21:00' dan sonra çıkarım. Genellikle eşim yanımda olur. Onun bisikleti Salcano City Sport Lady, benimki Sedona 321. Kasklarımız kırmızı. Görürseniz durdurabilirsiniz. Ya da genellikle B.paşa Beşkardeşler Dondurmacı' sına gidip dondurma yeriz, bize katılabilirsiniz.

@Ali Kerimoğlu

Ali bey geceleri ne olur dikkatli olun. Gece bana çarptılar ya, gece sürüyorum diyenleri duydukça aklım çıkıyor. Belki bir süre sonra üzerimden atarım bu duyguyu.

@Ali Kerimoğlu

Beşkardeşin dondurması gerçekten lezzetli, özellikle bu yaz epey gittim B.paşa ve Eyüp şubelerine. Özellikle Eyüp tur dönüşü yolumun üzerinde oluyor, güzel oluyor :)

Gece sürme konusunda da, B.paşa geceleri çok sakin oluyor aslında, ön arka ışıklar-reflektörler tam olduktan sonra risk oldukça az oluyor. Ama tabi tüm bunlara rağmen ben de ufak bir kaza yaptım, aynaya bakmadan hızlıca önüme atlayan bir taksi yüzünden.

@Uğur SARIGÖL
Arka çakar ışıklarımız var, farlarımız da açık. Fakat yine de gözlerimi dört açıyorum. Açıkçası ön taraftan değil de, arka taraftan çok korkuyorum. Genelde eşime önden gitmesini telkin ediyor kendim arkadan takip ediyorum. Yine de ikazınız için teşekkür ederim.

@Özgür KK
Beşkardeş konusunda hemfikiriz. Çocukluğumdan bu yana yeriz, tadını hiç bozmadı diyebilirim.

Kaza konusunda çok geçmiş olsun.

Aslında minibüs ve taksi şöförleri yolda olmasa muhtemel kaza riski %90 azalır düşüncesindeyim. Bisikletliyi resmen görmezden geliyorlar.

Terazidereden selamlar :)

@Özgür KK

Özgür ben yarın için bir gece turu planlıyorum. Geçtiğimiz haftaki Büyükçekmece dönüşü gibi değil yalnız:) daha düşük tempoda. Sultanahmet üzerinden Tophane'de çay içip döneriz. Musaitsen tabi. Sadece haftasonları yetmiyor artık bana:) isteyen herkez gelebilir.

@Özgür KK

Ozgur ozel mesaj ile haberleselim beraber pedallayalim bir hafta sonu, ozelden telimi yolluyorum

@volkan rözet

Volkan abi perşembe günü ilk sınavım var. Önce ki gün gece turlamak pek uygun olmaz :)
Ben de turlamak istiyorum ama bu haftayı atlatmam lazım. Pazar günü uygun olursanız uzun bir tur yapabiliriz . 2. sınavım c.tesi günü olacak.

@Özgür KK

anlaştık özgür=) kerim ile görüşmemiz lazım yalnız. ne zaman döneceği belli değil.

bayrampaşa'da doğdum büyüdüm, sonra esenyurt'a taşındım. avcılar'ın, büyükçekmece'nin, küçükçekmece'nin, hatta şimdi esenyurt'un facebook üzerinde hareketli bisiklet grupları varken bayrampaşa'nın nasıl olmaz anlayamadım geçen bakındım da...

@selçuk aydın

Bayrampaşa'daki bisikletli sayısı çift basamaklı sayıya ulaşamadığı için facebook grubu kurmak gereksiz bence:)

Geri