Scudo Sports

Bayramınız Kutlu ve Mutlu Olsun Sevgili Arkadaşlar..

Çağlayan

Forum Bağımlısı
Tepki
891
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu konuyu şimdi açtım ki,hepimiz malüm ya şehir dışına çıkacağız yada izine ayrılacağız,

Forumda birbiriyle kırgın olan insanlar,bu vesile ile gönüllerini almış olur,sonuçta insan insana her zaman ihtiyacı olabilir,

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,mutlu bir bayram yaşamanızı diliyorum,

Trafiğe dikkat etmenizi ve kaskınızı mutlaka ama mutlaka takmanızı istiyorum

hoşçakalın..

Scudo
Bu Cumartesi itibariyle uzun tatilimiz başlıyor. En çok da bu yaklaşık 15 gün bisikletlerimden ayrı kalacak olmak üzüyor beni. Tatilde Çeşme'de olacağız, artık orada kiralama yoluyla bisiklet sevdamızı gidereceğiz. 17 Ağustos'a kadar foruma da kısıtlı olarak girebileceğim.
Tüm forum camiasının, bisikletsever dostların bayramını kutluyorum.

Eyvallah. Ramazan bayramı bütün İslam alemine hayırlı olsun. İnşaalah herkesin evine bereket, sağlık, huzur(en önemlisi) dolayısıyla mutluluk getirsin. Var ise kırgınlıkların gitmesine vesile olsun ve daha nice bayramları görmeyi de Allah nasip etsin hepimize. Saygılar.

Kadir gecemiz mübarek olsun,sevgili arkadaşlar

tüm bisikletçi arkadaşlarımızı ve kendimizi Allah kazadan belalardan esirgesin diliyorum,

teşekkürler arkadaşlar, hepimizin bayramı kutlu olsun,nice mutlu bayramlar görmemiz dileklerimle,

trafiğe özellikle dikkat ediniz ve kaskınızı takmayı lütfen ihmal etmeyiniz..

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Herkesin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun Bayramda Şehirler arasın turlar yapacak olan arkadaşlara allah kazadan beladan korusun

İyi Bayramlar :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri