Çocukluğu bisiklet üzerinde geçmiş ancak ilerleyen yıllarda bu eğlenceden uzun süre mahrum kalmış birisi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. En kısa sürede bir şehir bisikleti edinip ara verdiğim yılların acısını çıkarmayı planlıyorum. Bu konuda yardımlarınıza da ihtiyacım olacak tabi.
Herkese şimdiden teşekkür ediyor, iyi forumlar ve artık sıkça kullanacağım tabiriyle de "iyi pedallamalar" diliyorum
Bayburt à hoşgeldin mübarek adam,
Harika bir çoğrafyanın tam göbeğinde yaşıyorsun,
Az ilerisi Karadeniz, Yanında Kop dağı aşağıda vauk dağı..
Peh pehhhh
@Özal AYDIN Merhaba, yahu ben bu başlığında "Bayburt" geçen mesajını niye görmemişim bu zamana kadar, hoş gelmişsin sefa gelmişsin foruma. Ben Bayburt'luyum, her sene de gider gelirim, akrabalarım var, tam saat kulesinin orada
Sen ne yapıyorsun Bayburt'ta, hemşeri miyiz, yoksa iş güç sebebiyle mi Bayburt'tasın, memleketin havasını tüttürdün ya burnumuzda daha ne isterim.
Tekrar hoşgeldin
@SerkanNamazcı 'dan uzak dur kendisi delidir!, kışın karda buzda tipide bisikletle Kop'u geçer bana mısın demez
Hoşbuldum @SerkanNamazcı sağolun. Memleketim olmasına rağmen gidip görmediğim-göremediğim çok yerler var. Bisiklet konusunu halledince coğrafyayı alt-üst etmeyi düşünüyorum
Bayburtluyum evet. İstanbul'da ikamet ediyordum 2007'de göç ettik geldik. Burada görev yapıyorum.
Ankara Aydınlıkevler'de de bulundum bir süre. Halamlar orada ikamet ediyorlardı. Onların da soy adı Savacı. Her an akraba çıkabiliriz
Hoşgeldin hemşerim @Özal AYDIN Forumda ne çok Bayburtlu varmış da haberim yokmuş yahu Ben de istanbulda esenlerdeyim. İki üç yıldır hasret kaldık memlekete Bayburt dese biri gözlerim parlıyo valla