en yakın ben varım

hatta ben direkt gider sorarım... şöyle bi sorun var, neden diye, n'apıyım diye ??
ama benim bunları bu kadar rahat sorabilmemin nedeni "arkadaşım" dediğim erkeklerin aklında "erkek-kadın" ayrımı olmadığını bilmem... objektif değerlendireceklerini bilmem... herkese sormam, herkesi de dinlemem... önemli bi nokta bece
benim dışımda çevremde araç kullanan tüm bayan arkadaşlarıma araba kullanmayla ilgili bi'şeyler söylemişimdir, ben söylemesem de gelir sorunlarını anlatırlar... ben nasıl çözdüm anlatırım...
size böyle bi tepki veriyolarsa bunu BİRİKİME bağlamak lazım bence...
toplumun kadına bakış açısı öyle böyle diil, cidden geriyo ya!!!
(ASLINDA BİZ HATUN MİLLETİNİ, PEDLİ TAYT GİYDİĞİ İÇİN DİĞER İNSANLARIN ABUK BAKIŞLARINA VE SÖZLERİNE MARUZ KALAN BİSİKLETÇİLERİN DAHA İYİ ANLAMASI LAZIM!! TAYT ÜSTÜNE ŞORT GİYME ZORUNLULUĞU HİSSETTİREN ZİHNİYET AYNI İŞTE

)
siz istediğiniz kadar destekleyici olun, size gelene kadar gördüklerimiz duyduklarımız yetiyo da artıyo... gerçekten!!
(bi de bu bayan eşinizse, sevgilinizse,, kardeşinizse, annenizse veya çocuğunuzsa, bu birikimin dışında başka faktörler de etkili oluyor.. çok sabırlı değilseniz eğer, sakın bulaşmayın naçizane tavsiyem =) ben ki babamla az kavga etmedim, ordan biliyorum

bu bambaşka bi durum... toplum önyargısıyla karıştırmamak lazım

)