Bildiğim kadarıyla Batus kadroların tek modeli var "batus performance" ve batus kadrolar bisan firmasının. Bence iyi kadrodur fiyatları 120 tl civarında olması lazım. Alınabilicek hoş bir kadro
Evet kadro 26'' jantta yol bisikleti haline getirmek için 28'' jantlar takılmış disk frenle beraber. Ama evet fiyatın banada pahalı gelmesi normalmiş demek ki. Uzak durmak lazım o kadrodan o zaman
Teşekküler =) Anlaşabilirsek forumda satılık olan trek 3700 kadroyu almak istiyorum zaten. Renk olarak çok hoşuma gitti çok beğendim ve hala demir kadro kullanmaktayım
adliyenin oradaki bisikletçideki batusu söylemiştiniz heralde o bisikletçiye gitmeyin hem çok pahalı satıyor bişeydende anladığını zannetmiyorum seda bisiklet daha güvenilir bence
Evet Mustafa Bey Ordaki bisikletçiye gittim. Hatta gitmedim geçerken uğradım aynakol fiyatı sormak için. Benim alma ihtimalim olduğunu biliyordu zaten herhalde hevesimide görünce 300 lira dedi o turuncu kadroya. Siyah renk 18' lik batus kadroya seda bisiklet 120 lira dedi gözümün önünde hemde seda bisikletteki sıfır. Aman dedim ucuz atlatmışım asrın kazığı geliyodu nerdeyse İşte o zaman bisikletten soğurdum heralde.