Scudo Sports

Batus kadro

Buğra Celayir

Daimi Üye
Tepki
104
Arkadaşlar izmirde bir bisikletçi abimizde batus marka bir kadro var kırmızı renkli modelini bilmiyorum fakat nedir bu batus bileniniz var mı?

Scudo
bulgaristan menşeili olduğunu forumdan duymustum kesın ve net bır bılgımı bılmıyorum..

Bildiğim kadarıyla Batus kadroların tek modeli var "batus performance" ve batus kadrolar bisan firmasının. Bence iyi kadrodur fiyatları 120 tl civarında olması lazım. Alınabilicek hoş bir kadro

Bu arada kadronun üzerinde düz maşa ve 28'' lik lastikleriyle beraber tekerlek seti olmasına rağmen hafif geldi sadece aynakolu yoktu

Bildiğim kadarıyla batus kadro 28" jant değil 26" ti birde fiyatı çok pahalı o fiyata giant xtc alabilirsin.

Evet kadro 26'' jantta yol bisikleti haline getirmek için 28'' jantlar takılmış disk frenle beraber. Ama evet fiyatın banada pahalı gelmesi normalmiş demek ki. Uzak durmak lazım o kadrodan o zaman :)

Batus performance kadrolar 120-130 tl oluyor sizin konuştuğunuz kişi bayağı bir şişirmiş fiyatı benim söylediğim fiyata bulabilirseniz alın.

@gamebit

300 TL < 160 €

Giant XTC kadro için biraz fazla düşük bir fiyat olmamış mı?

@HaliliOzturk

Yani örnek vermek istedim 300 tl ye batus alınmaz diye.

Giantı 2. el olarak düşünmüş olabilir arkadaş ben kadroyu bisiklet tamircisinde gördüğümden :)

Sonuç olarak o batus u sakın alma derim ben.

Teşekküler =) Anlaşabilirsek forumda satılık olan trek 3700 kadroyu almak istiyorum zaten. Renk olarak çok hoşuma gitti çok beğendim ve hala demir kadro kullanmaktayım :(

Forumdaki trek kadronun link ini atabilirmisiniz bende incelemek istiyorum.

@HaliliOzturk

giantın xtc-atb kadroları şu an ebayda 150- 178 dolar arası satışta Çin ve taiwan

teşekkürler

adliyenin oradaki bisikletçideki batusu söylemiştiniz heralde o bisikletçiye gitmeyin hem çok pahalı satıyor bişeydende anladığını zannetmiyorum seda bisiklet daha güvenilir bence

• Beğen
Tepkiler: Buğra Celayir
Evet Mustafa Bey :) Ordaki bisikletçiye gittim. Hatta gitmedim geçerken uğradım aynakol fiyatı sormak için. Benim alma ihtimalim olduğunu biliyordu zaten herhalde hevesimide görünce 300 lira dedi o turuncu kadroya. Siyah renk 18' lik batus kadroya seda bisiklet 120 lira dedi gözümün önünde hemde seda bisikletteki sıfır. Aman dedim ucuz atlatmışım asrın kazığı geliyodu nerdeyse :) İşte o zaman bisikletten soğurdum heralde.

Batus kadrolar uygun fiyatlı bende bir arkadaş ta gördüm 130 tl ye orta göbek sele borusu vs. satıyodu siz iyiki almamışsınız.

• Beğen
Tepkiler: Buğra Celayir
Geri