Scudo Sports

Batıdan Antalya'ya kadar turcu handikapsız arkadaşlar var mı?

tolgax3

Aktif Üye
Tepki
54
İsim
tolga oz
Bisiklet
Nishiki
5 8 kg yukle triban3 le cikarim arkadasin 2 kg yuku yani su bende olur ama ortalama 15 20 olur tehlikeli yerlerde ,yokuslarda 7 8 ama iniste frensiz 70 i bulmaliki 1 2 gun erken bile gidilsin.Birde 150km falan olsun en az tadi olsun.konaklama parasi 1 2 kez 20 30 tlcamping olur.apartlar 30 35 e bulunursa 1de.100 150 tl harcariz yemege ogrenciyim parayi harcayamam, donuste ankaraya 80tl bilet almiycam kelepir bisikletlerden anlayan egosu sismeyen biri olursa az cok anlasmaya calisirim, ortak kararlarla tur 1 ay bile surse super olur 5 6 gunde kafamiz rahatsa.havaya gore cikilacak?

Scudo
Herhalde engellemişim kendisini. Kim olduğunu ve ne yazdığını göremedim. Hayrına birisi kopyalayabilir mi :) Merak ettim.

Sorun ne anlamadim ...istemeyen okumaz ,.gelmez. turkcem iyi sayilir bos yapmayin :ssrtcbya::acpsnr:

Çoğunluğun yazdığı gibi pek anlaşılır ifade de bulunmamışsın ama tur arkadaşı arıyorsan İnterrail Türkiye Bicyclerail grubu var facebookta oradaki grubu girip yazabilirsin. Belki birilerini bulursun.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Arkadaşın dediği her kelimeyi nedense tam anlamıyla anladım :D Ama ne yazık ki ben batıdan değilim karadenizdeyim :D
Anlamayanlara kısaca özetlersek kişi artık batıdan dediğine göre Eskişehir civarlarından batıdan yani antalyaya günlük en az 150km handikapsız gidebilecek atarsız yani sizin gibi tersleyecek olmayan hatta macerayı uzatacak türden arkadaş arıyor. Eve dönmese de rahat edebilecek kişi özellikle :D

@JusTiMe hocam sağolun şimdi kavradım. İlk mesajı 1. sınıfa giden kardeşimin defterine bakarken okudum. Dedim bu çocuk ne ara bisikletforum hesabı açtı.

Geri