Scudo Sports

Başlıyor... 2008-2009 Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları

Kackar Bisiklet'in düzenledigi 2009 Kis Antrenman Yarislari bence

• Belgrad Ormani'nda yapilsin

• Cekmeköy'de yapilsin

• benim asagida önerdigim yerde yapilsin. (Lütfen mesaj ile önerinizi belirtiniz)

• Toplam katılım
    108
  • Anket kapanışı .
@Oguz Ozcelik

lan sanki ilk defa giriyormus gibi acemi soruları sorma :p

@muamyildiz

hatta muam bisikleti atar bisiklet kendi gider, sonra pesinden kosar yakalar :p

Scudo
Yarışı izlemek için tahsil edilen minibüsler kullanılabilirmi?2 arkadaşım yarışa gelicekte...

@duyguny
lan seni görmeyeli baya oldu gelcenmı bu yarışa unutun mtb yi camış :)

@duyguny

duygun dur ben de biraz acemi sorular sorim

abi katagoriler nasıl olucak ödül varmı puhaaa

servisler alıdkları yere geri getireceklermi yarıştan sonra

@Serkan Yazıcı

Anadolu yakası önce karşıya geçecek heralde :)

hepimizin gözü aydın pazar gnü çamur banyosu yapıcaz:D bu akşam yağmur yağdı.. yarın ve pazar günüde yağmur yağcakmış.. böylece parkur çamur deryası olacak gibime geliyo:D çamur lastiklerinizi ve çamurluklarınızı takmayı unutmayın !

arkadaşlar belediyeden bi de itfaiye aracı çağırın...Yarıştan sonra bisikletleri yıkatırız... :))

Yarışta üstümüzde taşımamız gerekler neler, iç lastik ve pompa dışında :D aklıma bi tek bunlar geldi

merhaba; servis araçlarına biniş yeri kaçkar bisiklet showroom önünden olacak beşiktaştan değil.

ve size bazı haberlerim var yarış parkuru hakkında.. saat 4:30 civarında parkur işaretlemesi için belgrad ormanına gittik ve parkur hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum.. parkur yaklaşık olarak 5,5km parkur oldukça hızlı ve acemilerinde olabileceği düşünülerek teknik bir yerde yok.starttan sonra parkur hızlı bir şekilde gdiyor ve bu sayede ısınarak yokuşlara geliniyor.starttan sonra zemin aşırı çamurlu değil bazı yerlerde birikintiler var fakat parkurun heri kalan kısmında özellikle biryede çok ciddi bir çamur var ve benim size tavsiyem burayı kesinlikle elinizde geçmeniz çünkü orta taraf su yanlarda ise sadece basılabilecek yerler var. bunların dışında gayet zevkli ve hızlı bir parkur.

yarışa katılacak herkese başarılar.

@blackuo

iç camasır:D + bornoz +corap +fanila+sıcak bir fincan cay

Geri