Scudo Sports

Başlıyor... 2008-2009 Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları

Kackar Bisiklet'in düzenledigi 2009 Kis Antrenman Yarislari bence

• Belgrad Ormani'nda yapilsin

• Cekmeköy'de yapilsin

• benim asagida önerdigim yerde yapilsin. (Lütfen mesaj ile önerinizi belirtiniz)

• Toplam katılım
    108
  • Anket kapanışı .
Hafta sonu ki yarış için değişmelik (çorap, iç çamaşır vs ) getirmeniz yerinde olur yine yarıştan sonra epey bir süre orada olacağımızdan (ve yarıştan sonra vücut soğuyacağı için) üşümemek için yedek kalın giysiler uygun olacaktır...

Scudo
@cumhur

şimdiye kadar yagmurdan dolayı yarış iptal edildiğini duymadım.
ulaşımı felç edecek yagmur olursa bile çok düşük ihtimal.

ön çamurlukları unutmayın!!

u23 elit junior (gencler ve yıldızlar beraber) bütün katogoriler var yani !!!

ben bu yarışa katılamıyorum valla içim gidiyo ama yapacak bişey yok inşallah diğerlerine

fotoğrafları görmek dileği ile iyi bi yarış olur umarım herkese iyi eğlenceler

yinede şehirdışından gelip hareme ineceklere servislere ulaşana kadar eşlik edebilirim yardım isteyen olursa enginegemen@hotmail.com adresinden ulaşsın

2009 sezonunda yarışacağımız kategoride yarışcaz değil mi bnm için farketmyio ama

@muamyildiz

Muam sen bu çamura Denizçalıda mı alıştın naptın çözemedim senin bu çamur sevdanı ben :)

Kaçkar yarışları da dahil olmak üzere şimdiye kadar hava koşulundan iptal edilen yarış görmedim bazen tur sayıları değişebiliyor sadece...

Karda yarışmıştık bir sene Belgrad parkurunda :)

@AMRE

startmı yoksa kayıtlar falanmı? tam bı bılgı ne zaman verıcekler acaba yarıs gunu geldı nerdeyse:)

SERKANCIM

Şu programı bir yayınlasanız , ne güzel olur.

Programı bana soran ve merak eden insanlar var.

Hakan , sizin basın sözcünüz gibi oldu.

Belli olan şeyler varsa bizimle paylaşır mısın.

İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
açıklamam doğrumu tam bilmem ama beşiktaştan yarış sabahı bir servis olucağı kesinleşmiş showroomdan mı yoksa merkezden mi kalkıcağı ve saati yarın açıklanır herhal

Beşiktaş Belediyesi sponsorluğunda Pazar günü 2 adet midibüs ve 2 adet kamyonet yarışmacıları taşımak için Kaçkar Bisiklet Ortaköy mağazanın önünden saat 8.00’dan 8.45' e kadar bekleyip hareket edecek.

Belgrad Ormanı Valide Bendi’nde yapılacak ilk yarışta, elit ve 23 yaş altı sporcular 6 tur, master ve junior kategorisindeki sporcular 4 tur ve bayanlar ise bayan ise 3 tur atarak yarışı tamamlayacaklar.
Parkur Uzunluğu:4,5 km ortalama

Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar vapur saatlerine baksınlar kaçırmamak için.Ortaköy Mağaza krokisi (link)

Geri