Scudo Sports

Başlıyor... 2008-2009 Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları

Kackar Bisiklet'in düzenledigi 2009 Kis Antrenman Yarislari bence

• Belgrad Ormani'nda yapilsin

• Cekmeköy'de yapilsin

• benim asagida önerdigim yerde yapilsin. (Lütfen mesaj ile önerinizi belirtiniz)

• Toplam katılım
    108
  • Anket kapanışı .
şehir dışından gelecek arkadaşlar için bi yer ayarlasalar süper olur

Scudo
full face le girersem yarışa gülmeyin ha.zaten parkurun bi kısmında sizden ayrılırım ben aksiyonlu başka yerlere saparım :) maksat klasman kalabalık dursun :D

• Beğen
Tepkiler: burcu_challenger
biz piskiletcilerin ne oyu belgradı gösteriyoruz değişiklik olmaz heralde burdan sonra....söz Kaçkarda galiba:D:D

@mustea7

esasında istanbulda oturan sporcu arkadaslar evleri müsaitse 1'er kişi misafir edebilir .. benim kapım daima açıktır belgrad ormanına yürüyerek 10 dk :)

@apocahpto
abi beni alsana ben istanbulun taaaaa öteki ucundayım:D:D

kimseye rahatsızlık vermek istemeyiz zaten 2 kişiyiz bir otel bir kamp alanaı vs. ayarlansa sadece rahat oluruz otobüsten inip koşa koşa yarışa girmeyiz

Mecburen pazar sabahı istanbul'a ineceğimizden, yarış alanlarına(artık hangisi olacaksa) en kolay ulaşımı nasıl yapacağımız konusunda bizlere bilgi verilebilrse çok seviniriz.

Bu yarışları sabırsızlıkla bekliyoruz.

@burcu_challenger

Her şekilde Harem e inmeniz en akıllıcası olur Burcu, Çekmeköyde olursa muhtemelen Üsküdardan (3-4 km) servis olur yarışa, eğer Belgrad olursa muhtemelen Beşiktaşdan servis olacaktır (3-4km + 5 dakika vapur). Bütün otobüs firmalarının da Harem e girmediğini unutmayın elbette

doğuda hava koşulları mevsim normallerine ulaştı ve geciyor...yavaşca istanbulada kar gelir...umarız hava koşulları vs nedeniyle ertele vs söz konusu olmaz olursa son yarış alanyayla çakışcak:D:D

@cumhur

Cumhur nerden çıkarıyorsun bunları :) daha ilk yarış olmamış sen son yarışın hesabındasın :eek: Yollarda araba gidebiliyorsa yani yarış alanına ulaşılabiliyorsa karayoluyla, erteleme olmaz ;) Alanya ile çakışılmaz, zaten bu yarışların amacı Alanya'ya hazırlanmak :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Cumhur Boyraz
abi alanyayı öyle bir bekliyorumki şimdiden hesabını yapıyorum tabi biraz esprisine oldu:D

@cumhur

Ben de acaip bir şekilde bekliyorum Alanyayı, hatta Alanya için yaşıyorum hehe :D Neyse konuyu dağıtmayalım, çok yaşa kış yarışları ;)

• Beğen
Tepkiler: hız
3 4 km derken hakan abi bisikletle gidebilirmiyiz o mesafeyi

sakatlık sonrası uzun bir ara vermiştim, hala sakatlık devam ama dayanmak mümkün değil,

üzerimdeki sinir bozucu hareketsizliği atmak için muhteşem bir fırsat,

eminim herkes çok sevecektir

Sonuç kötü olcak ama bende ordayım.Benim karaşimşeki de görcez bakalım tam anlamıyla.
Kaçkar'a da çok teşekkürler.

inşallah bende katılıcam ilk yarışım olucak bakalım sonuncu olucak mıyım, yoksa yarışı bitiremicem mi :D

Geri