@Cem Özyurt
Cem merhaba .Çok iyi niyetli bakıyorsun olaya o yüzden b udüşüncelerin.Biraz açıklama yapayım belki sende hak verirsin.
Birinci neden her soru soran arkadaş samimi değil bazıları 50 mesaj doldurma adına konu açıyor.
İkincisi aynı konunun defalarca açıldığı da muhakkak.Yani gelişmiş aramada konu başlıklarını aratsa bulacak arkadaşımız ama hiç uğraşmıyor direk yeni konu başlatıyor.
Bir diğer mevzu arkadaş soruyu soruyor üç beş arkadaş cevaplıyor yetinmiyor benzer bir konu daha açıyor .(yaşı ufak kardeşlerimiz var çok meraklılar var bir konuyu bir kaç seferde anlamayanlar var

)
Başka bir konu arkadaş konuyu açıyor cevaplıyorsun üç mesaj sonra sana itiraza başlıyor
Konu itibariyle önemli ve uzun süre durması gereken konular sabitleştirilip üst kısıma taşınıyor.
Dikkat ettin mi bilemiyorum ama atölye bölümünde özellikle son bir senedir elimden geldiğince, dilim döndüğünce ve emin olduğum konularda yardımcı olmaya çalışıyorum.Bazen o kadar abzürt konular açılıyor ki konu başlığı olarak direk yarısını okuyup kapatıyorum bir daha da hiç ilgilenmiyorum.
Kıssadan hisse bu cevap alamamış dediğin konuların bir kısmı yukarıda yazdığım 50 mesaja yönelik konular,bir kısmı saçma sapan sorular,bir kısmı yaşı küçük kardeşlerimizin sırf muhabbet olsun diye açtıkları,bir kısmı zaten daha önce defalarca açıklanmış tartışılmış mevzular.Bu konuları elersek senin söylediğin gibi samimi şekilde ve mantıklı sorulmuş ama cevap alamamış konu oldukça az çıkar onlar da gözden kaçmış olabilecek şeylerdir.
Acizane benim şahsi fikirlerimdir yönetim adına yazılmış şeyler değildir.