Scudo Sports

Başlık ve mesajların silinmesi

@CandanC

:) Arkadaşım bilgin için Teşekkürler,keyifli paylaşımlar.

Hoşça Kalın...

Scudo
Bilgilendirme Mesajı
Arama kriterine uygun sonuç bulunamadı, Lütfen başka bir arama kriteri (aranacak kelime) vererek tekrar deneyin.

:( Tüm Mesajlarını bul;yöneldiğimde böyle çıkıyor,göremiyorum.Lütfen...

Aynı sorun bende de var.
İletişim'den admine mesaj attım yaklaşık 1 saat önce..

Evet sadece mesajda değil tüm konularını bul dediğimde de aynı uyarı çıkıyor bende de .

Sistemde bir hata var büyük ihtimalle. Düzeltirler merak etmeyin. :)

Merhabalar, daha önce açtığım konuları göremiyorum. Birde bir arkadaşımın konusunu takip ediyorum ara sıra foruma girip, kendisinin 2010'dan bu yana konuları gözükmüyor 2009-2010 arasında problem yok. Keza yorumlar da aynı, umarım düzeltilebilir bir durumdur. İlgilinin dikkatine.

@Murat Yavuz

Konu başlığını arat kısmına yazıp bakabilirsiniz ;)

Aynı sorun bende de var , asıl mesele aratmak değil. Sitede bir sorun var , adminlerin bilgisine :)

Bu sorunların hepsi çözüldü. Şu an olması lazım. Tekrar inceler misiniz?

Peki yazdığınız konuda duruyor mu yoksa aramada mı çıkmıyor?

@BisikletForum

Selam, bu konuda alıntı yapılan mesajım duruyor iken mevcut mesajın aslı kaybolmuştur. Sanırım bu sorun sadece bana endeksli olmamakla mesajları düzenleme yapıyorken de sistemde takılmalar yaşanıyor.

@Dogukanaksu

Peki bu sorun hala devam ediyor mu? Şu an mesela kaç tane böyle mesajınız var hatalı/silinen? Bir tane bu mu yoksa birden fazla mı? Orada anlık bir hata oluşmuş olabilir.

benim de 2.el bölümüne açtıgım konu görünmüyor. Onaya gidecek dendi, ama tamamen uçtu. Yardımcı olabilir misiniz?

@Fatih Tepeköy

Onaylanmayıp kaldırılmış olabilir. Ferhat Köse veya Edip Dinçer isimli yöneticilerimizle konuşabilirsiniz.

@BisikletForum
Profilimde yazana göre toplam 650+ mesajım mevcut. Yine kendi profilime girip, yazdığım tüm mesajları listelettiğim zaman, sayfa başına 25 mesajdan toplam 14 sayfa (yaklaşık 350 mesaj) görebiliyorum. Erişebildiğim en eski mesajın tarihi ise 21 Eylüle ait, öncesindeki yaklaşık 300 mesajım tamamen kayıp durumda. Kayıp mesajlarıma erişebilmemin bir çaresi var mı?

@Sefa.

Şöyle sorayım, o bulamadığınız eski mesajları site içinde arattınız mı? Üst kısımdaki aramadan mesela.

Evet ve yine de 21 Eylül'den önceki mesajlarımı göremiyorum hiçbir yerde.

Geri