Scudo Sports

Başlık ve mesajların silinmesi

sadece tahmin bildiriyorum: resimlerin boyutlarının büyük olmasından olabilir

Scudo
Konuyu düzgün açmazsan tabi silerler.Kontrol et ne yanlış onu düzelt öyle aç.Moderatör arkadaşların işi çok biraz da kendimiz yardımcı olalım.

Resimler küçük boyuttaydı ve tıklayınca ayrı sayfada büyütülerek bakılabiliyordu yazida sade bir dil büyük küçük harfleri düzgün hatta imla kurallarına bile uygundu.Ayrıca aşalama veya iğneleyici bi uslubta yoktu.Zaten bisikleti göstermek amaçlı açılmış bir konunun uygun olmasına rağman ortadan kaybolması moralimi bozdu yorumlarınız için teşekkür ederim fakat ben tam bir yanıt bekliyorum...İyi forumlar...

İşte sorun da burada zaten:

@Bölüm Kuralları

Fotoğrafların küçük boyutta (thumbnail) olmaması gerekiyor. 800x600 pikselle direkt sayfada görünür şekilde verseniz yayınlanacak.;)

Hadi yaa onun için 2 saat uğraştım yapamadım.Yayınlıyamıyacağız demekki sağlık olsun forumun son geldiği durum pek iç açıcı değil zaten dışardan takip etmeye devam en iyisi.Bilgilendirme için teşekkürler...İyi forumlar...

Yapamayacak bir şey yok aslında. Thumbnail linki yerine aynı sayfada bulunan direck linkini kopyalayıp kutucuğuna tıkladıktan sonra açılan pencereye linki yapıştırıyoruz. Yüklemeden önce de " otomatik boyutlandır " seçeneğini işaretleyip uygun olan ölçüde küçültüyoruz fotoğrafları. Bu kadar basit bir işlem. Forumun son geldiği durumundan kastınız nedir? Neymiş forumun son geldiği durum? Daha tertipli, daha düzenli bir forum için getirdiğimiz uygulamalar, yaptırımlar sizin gözünüzde iç açıcı bir durum gibi görünmüyorsa bir şey diyemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sercan Sözer
Mesaj Adedi : 34
Puanı :-384.

Kurduğu Cümle : Forumun Son Geldiği Durum.

Hasim eline saglık ama her uye kayıt olurken aynı zamanda da forum kurallarını okumus ve kabul etmis sayılır..
Yasin Peynirci de istisna degil. Kurallar da, resim ekleme rehberi de, ayrıntılı ve kolay ulasılır bir sekilde forumda mevcut.
Forumda binlerce uye var ve her uyeye boyle acıklamada bulunmamız beklenemez.

Bu gibi uyelerin katılımıyla forumun kalitesinde gecici olarak dusme yasansa da, biz de elimizden geleni yapıyoruz.

Forumu 2 senedir dışarıdan takip ediyorum ayrıca genel olarak üyeliğimi aktif tutmuyorum üyelik hakkındaki bilgilerle reel kişilerin kimlikleri hakkında tam bir karara varamazsınız.İkinci olarak yaşım sizden çokça küçük ve sizlerde forumdan bildiğim kadarıyla herkesin saygı duyduğu ve benimde saygı duyduyum insanlardansınız.Amacım tartışma çıkarmak veya forumu kötülemek değil ama bir kişi hakkında yorumlarda bulunmanız için önce onu tanımanız gerektiğini düşünüyorum.Mesaj sayısına bakarak benim kim olduğumu veya forumun kalitesini düşürdüğümü düşünüyorsanız elinizden geleni yapın ve üyeliğime son verin.Anlaşılmış olduğumu düşünüyorum...İyi forumlar...

arkadaşlar forumla ilgili fazla tecrübem yok..gönderdigim satış ilanlarım bir gün sonra otomatik siliniyor bunu sebebbi nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim...

birincisi resım koymuyorsun ıkıncısı 50 mesajım dolsun dıye olur olmaz her yere mesaj atmışsın dun akşam 1 saatte 40 mesaj yazdın allahtan admınler görmüş temızlemiş hepsını, yenı mesaj dıye hepsını okumak zorunda kaldım.ucuncusu bu konuyuda yanlış yere açmışsın admınler bırazdan halleder :)

İmzamda bulunan kriterleri dikkate alarak ilan açınız. ;)

:( Forum ilgilileri Arkadaşımın konusuna cevap verirken 2 saattir özendiğim konuyu,ön izleme derken,yeniden giriş yapın dendi,tekrar
giriş yaptığımda cevabım silinmiş.hep banamı oluyor bu ikinci,nedir anlayamadım!..işim gücüm var..:(

Geçende Adminden cevap alamadım...

Selam ben forum yetkilisi ve bilgilisi değilim ama bende başka bir forumda (donanımhaberforum) kablosuz bağlantımın alıcısı cok uzakken bu dediğinizi çok yaşadım, bağlantının ara ara gidip gelmesinden dolayı bu tarz durumlara maruz kaldım. Sizinki de böle bir şey olabilir. Kısacası bu tarz durumlar bağlantının herhangi bir sebeple kopmasından kaynaklanabiliyor.

Maalesef cevap alamama olayını bende yaşadım, defalarca.

@Kadir Altuntaş

Kadir abi ilk yazdığın sıkıntı sanırım internet bağlantısı ve sağlayıcın ile ilgili.iş yerinde girerken(iş yerinde net çok yavaş) bende yaşayabiliyorum bazen.Adminden cevap alamama durumu ise adminlerimiz cidden çok yoğun çalışıyorlar eğer bizlerin halledebileceği bir durum ise özelden yazarsanız elimden gelen desteği vermeye her zaman hazırım....
@Deniz K.
Deniz bey iyi günler sorununuz neyse özelden yazarsanız en kısa zamanda cevap alacaksınız.....

@metemt

@Deniz K.

@ferhat köse

:) Arkadaşlar konu anlaşılmıştır,Hepinize ayrı,ayrı Teşekkür Ediyorum.

Hoşça Kalın...

zaman zaman tüm forumlarda yaşanıyor. bağlantı kaynaklı sanırım.

ben yazdığım mesajı göndermeden önce (eğer uzun bi'şeylerse) mutlaka kopyalıyorum,
gönderirse ne ala, göndermezse mesaj penceresini tekrar açıp yapıştırıyorum :)
böyle beklenmeyen durumlarda gerçekten kurtarıcı oluyor, size de tavsiye ederim :)

Geri