(link)
Aldığım fener bu. Çok parlak, decathlondaki en pahalı üründen net olarak daha parlak. Yağmurda çalışıyor, alüminyum gövdeli ve hafif sayılır. Tavsiye ederim ben şarjlı pil ile kullanıyorum. Yanımda yedek pil de bulunduruyorum.
Bundan daha güçlüleri var ama harici pil kullanıyorlar ben katlanırda onu pratik bulmadım.
(link)
Arka far da bu. Çakar modu var, parlak, yola lazer ışık yansıtıyor ve arkadan gelenleri uyarıyor. Ben arada e-5'e çıktığımdan bayağı rahat ettim. Yine Kadıköy moda vs gibi yerlerde iyi iş görüyor.
Kask olarak bell crossfire a bir bakın derim.
Paça Bandı, yıldız tornavida, mini pompa, ve uygun ölçüde alyan anahtarı sırt çantamda hep durur. Km göstergesi vs aldım ama kullanmadım, strava fazlasıyla yeterli.
Zil tavsiye ederim, hem de güçlü çalan bir zil, malum kimse iplemiyor. Bisiklet yolunda bile iplenmiyoruz. Zil lazım
Pompayı decathlondan aldım memnunum, en küçük boy siyah plastik olanı aldım gayet yeterli.
Zincir yağı ve wd40 da var bende sık kullanıyorsanız, yağmurda da çıkacaksanız hayatidir.
Ben yağmur beklemesem bile çok ince katlanınca yer kaplamayan bir yağmurluk taşıyorum tavsiye ederim yine decathlondan aldım.
Kask aynası