cemturgood
Aktif Üye
- Tepki
- 622
- İsim
- Cem
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
tek tek sayarak öğrenebilirsinUzun parkur genel olarak sıralamayı göremiyorum. Tamam yaş kategorisinde sıralamaya ulaşıyoruz zaten. Ben yaş kategorisinde 6. Olmuşum. Uzun parkur genelinde kacinciyim bunu göremedim🫣
Yarışın başında da görmüştüm, fotolara bakınca da fark ettim, bir kişi elektrikli bisiklet ile yarışa katılmış ve yaş klasmanında ortalara yakın bitirmiş. Nasıl izin verilmiş, merak ettim.
1 değil 2 kişilerde yokuş tırmanırken bi süre yan yana gittik gayet rahat çıkmalarından belliydi. Ek olarak prof takim formaları ile yarışanlarda vardı yasak denilmesine rağmen sıralamaya dahil edildiler mi bilemiyorum tabi![]()
Yıllar önce specialized bir TDF tahmin yarışması yapmıştı. O yarışmadan orijinal Bora-Hansgrohe forma seti kazanmıştım. Tayt aşırı kaliteli olduğu ve kuralı da saçma bulduğum için yarışlarda onu giyiyorum ve sıralamaya dahil ediliyorum, etmemeleri de çok umurumda olmaz açıkçası1 değil 2 kişilerde yokuş tırmanırken bi süre yan yana gittik gayet rahat çıkmalarından belliydi. Ek olarak prof takim formaları ile yarışanlarda vardı yasak denilmesine rağmen sıralamaya dahil edildiler mi bilemiyorum tabi![]()