Scudo Sports

Başkent Granfondo - 24-25 Ağustos 2024

Scudo
Uzun parkur genel olarak sıralamayı göremiyorum. Tamam yaş kategorisinde sıralamaya ulaşıyoruz zaten. Ben yaş kategorisinde 6. Olmuşum. Uzun parkur genelinde kacinciyim bunu göremedim🫣

Uzun parkur genel olarak sıralamayı göremiyorum. Tamam yaş kategorisinde sıralamaya ulaşıyoruz zaten. Ben yaş kategorisinde 6. Olmuşum. Uzun parkur genelinde kacinciyim bunu göremedim🫣
tek tek sayarak öğrenebilirsin

• İnanılmaz
  • Hahaha
Tepkiler: RmzBurak ve ufuq81
(link) Genel klasman sonuçları yayınlanmış

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ufuq81
Yarışın başında da görmüştüm, fotolara bakınca da fark ettim, bir kişi elektrikli bisiklet ile yarışa katılmış ve yaş klasmanında ortalara yakın bitirmiş. Nasıl izin verilmiş, merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: MaRZoCHi
Yarışın başında da görmüştüm, fotolara bakınca da fark ettim, bir kişi elektrikli bisiklet ile yarışa katılmış ve yaş klasmanında ortalara yakın bitirmiş. Nasıl izin verilmiş, merak ettim.

1 değil 2 kişilerde yokuş tırmanırken bi süre yan yana gittik gayet rahat çıkmalarından belliydi. Ek olarak prof takim formaları ile yarışanlarda vardı yasak denilmesine rağmen sıralamaya dahil edildiler mi bilemiyorum tabi:)

1 değil 2 kişilerde yokuş tırmanırken bi süre yan yana gittik gayet rahat çıkmalarından belliydi. Ek olarak prof takim formaları ile yarışanlarda vardı yasak denilmesine rağmen sıralamaya dahil edildiler mi bilemiyorum tabi:)

Aynı şeyi bursa gf da gördüm. Şaşırmadım :)

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Yıllar önce specialized bir TDF tahmin yarışması yapmıştı. O yarışmadan orijinal Bora-Hansgrohe forma seti kazanmıştım. Tayt aşırı kaliteli olduğu ve kuralı da saçma bulduğum için yarışlarda onu giyiyorum ve sıralamaya dahil ediliyorum, etmemeleri de çok umurumda olmaz açıkçası :) Elektrikli bisiklet olayı ayrı tabi, ortalarda değil de kürsüye yakın yerlerde bitirselerdi detaylı inceleme yapılır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri