herkezin gözünden kaçan bir etkinliği burda dile getireyim.
317778 dosyayı görüntüle
20 ağustos 2023 de bu yarış gerçekleştirildi,toplam 15 katagorinin ilk dört yarışçısına nakit paralar ödendi.kartepe belediyesi adapazarı belediyeye bağlıdır,sporcuyu düşünmek bence budur ,ikinci en can alıcı nokta ise kartepe belediyesi katılım ücreti almamıştır sadece tırmanış yarışı olduğu için çipe gerek görülmemiş ufak tefek hatalar yarış sonu halledilmiştir.bu yılda adapazarı bisiklet federasyon başkanı sayın mehmet bozdemirin dediğine göre kartepe 25 ağustosda yapılacaktır, bilare ayrıyeten bu konuyu açacağım .henüz mehmet bozdemir adapazarı belediyesi ile kurban bayramı sonrası görüşecektir.bu forumdan kartepe yarışına katılanlar herhalde olmuştur,bir gezi bisikletçisi olarak pek yarışlara katılmadım ama gran fondoları takip etmekteyim,benim düşüncem tüm belediyelerin geçen yılki kartepe belediyesini örnek alması ,geçen yıl başkentte dekatlon vardı bu yıl dekatlon adı geçmiyor geçen yıl bire 2000 ikiye 1500 üçe 1000 tl ödendi.bu yıl neden bundan vazgeçildi,amatör sporculara organizatörler para ödülünü çok görmemeli ,aşağıda link veriyorum ilgilenenler olabilir
(link)
317779 dosyayı görüntüle
geçen yıl gran fondo dekatlon başkent ,mastır 65 de dede kurtcebe iki olurken 69 yaşındaki eski milli dede ahmet hidayette bir olmuştu dedeler paraları cukkaladı kısaya 500 tl verdiler ,dede kurtcebe 1500 kazandı hidayet dede de 2000 tl kazandı ,gördüğünüz gibi arkada dekatlon başkent yazıyor galba dekatlon verdi para ödülünü ,verdi ise ,sporcular adına sevindim ,tam dokuz katagoride kürsüyü alanlara para ödülü vardı