Scudo Sports

Başımız Sağ Olsun, Sülayman Şatır Vefat Etti

Süleyman abiyle resmen tanışmadım ama Güzelçamlı'da birlikte pedallama onuruna eriştim. Kendisine Allah'tan rahmet sevdiklerine ise sabır diliyorum. Mekanın cennet olsun abi...

Scudo
Şok oldum, geç öğrendiğim için ayrıca üzgünüm. Güler yüzüyle, turlara müdavimliğiyle;
gençliğimizin hakkını veremeyen bizlere örnek bir insandı. Allah rahmet eylesin.

@ali alper uyar

/Söylediğinizde haklısınız ama unutmamak lazım ki Süleyman Abimiz nice zorlu gezileri alnının akıyla tamamlamıştı. Gerçekten bir kalp sorunu olsaydı, bu onu bisiklet üzerindeyken yakalardı. İnsanın eceli gelince illaki bir bahane lazım gelir./

Canım Süleyman Abim... Bisikletle arama giren uzun yıllardan sonra gezilerini o eşsiz ve içten anlatımların sayesinde tekrar bisiklete döndüm. İnsan hiç tanımadığı birini öz abisi gibi sevebilir mi? İşte sen öyle bir insandın. Keşke seninle tanışabilseydim...

Mekanın cennet olsun...

Allah gani gani rahmet eylesin. Bir çok gezilerini zevkle okuyup ta pedallara asılmış biri olarak çok üzüldüm. Allah geride kalanlara ve Ailesine sabırlar ihsan eyleye.

Vay be Süleyman Abim.

Örnek aldığım, turlarından yazılarından aldığım feyzle yollara koyulduğum, güler yüzüne, insanlıgına hayran olduğum abim. Bu sefer nerelere gittin. Başımız sağolsun, mekanın cennet olsun.

Ölümün zamanı olmaz belki ama, sevenler için hep erkendir o... Tanıdığım, birlikte pedalladığım, sevdiğim bir dosttu...
Allah rahmet eylesin...

• Beğen
Tepkiler: Kemal Tecimen
Allah rahmet eylesin. Bu forumda alışılmadık bir konu oldu. Kendisini sadece resimlerinde o da çok kısıtlı gördüm. Ancak yakınımı kaybetmişçesine etkiledi beni.

Belki Buraya yazmakta geciktim ama, öldüğünü öğrendiğimde çok üzülmüştüm.. Çok saygıdeğer çok kibar çok iyi yürekli bi abimdi, Allahtan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum Mekanı cennet olsun.

çekmeceyi açtıgımda yazın yaptığımız turla ilgili cd çıktı süleyman ağabeyin şu fotoğrafı gözlerimi doldurdu inşallah güzelliklere doğru olsun yolun

(link)

(link)

Ben uzun süredir bisiklet dünyasından uzak kalmıştım, bu acı haberi 17.10.2010 pazar günü öğrendim, buradaki bu acı haberin paylaşımına kadar da inanmak istemedim.

Mekanı cennet, toprağı bol olsun.
Allah, kederli ailesine ve sürekli-birlikte uzun yol aldığı pedal arkadaşlarına sabır versin.
Başımız sağolsun.

Geri