ÜZÜNTÜLÜ VE ACI AYRILIŞ..
Çokdeğerli BİSİKLET DOSTUM, Anadolumuzun güzel yerlerini beraber pedalladığımız, ailece görüştüğümüz, Hastalığımda beni yalnız bırakmayan, Turlarımızda editörüm, fotoğrafçım, Yazıları ve fotoğrafları ile gezilerimizi diğer bisiklet bisiklet dostlarımıza güzel anlatımıyla FORUMLARDA SUNAN bisiklet camihamızın ilk kaybı sevgili arkadaşım SÜLEYMAN ŞATIR'ı kaybetmenin sonsuz üzüntüsündeyim.
3 Nisan 2005 Tarihinde bir hafta sonu gezilerinde tanıdığım Süleyman la kısa zamanda kaynaşıp dost olmuştuk. Benim anadoluyu bisikletle gezdiğimi öğrenip bende size katılabilirmiyim diyerek uzun yola ilk benle çıkmıştı.
Kendisi ile 26 Nisan 2005 tarihinde Şile, Adapazarı, İznik, Yalova'ya turladığımızda doğayla, bisikletle, kendinle ve benimle başbaşa kalışı kendini çok memnun etmiş. İşte hürriyetim, ve özgürlüğüm, işte ÖZLEMİM DİYE İFADE etmişti. Çünkü uzun bir çalışmadan sonra emekli olmuştu.
Bundan sonra kendisiyle Karadeniz yollarını, Trakya yollarını yağmurda, güneşte pedallarken büyük zevk duyardı tırmanışlarda çok başarılıydı artık öyle alışmıştıki ben ona pedal uyduramaya başlamıştım. Arkadaşlığı ve uyumluluğu ile İSTENEN diğer arkadaşlarla ve yalnız turlara çıkan arkadaşımı SÜLEYMAN'I ARAYACAĞIM,ARAYACAĞIZ VE ÖZLEYECEĞİZ.
Her fırsat buldukça yollara çıkmaya çalışır yeni yol projeleri yapardı. ŞİMDİ..
Süleymancığım bu yaptığın oldumu.? Aniden vede süratle çıktığın bu ahiret yolculuğunda bizleri geride bıraktın.
Cenabıallah seni inşallah cennetinle ve rahmetinle mükafatlandıracağını umuyorum.
Değerli eşine, oğluna ve çok sevdiği ve sevdiğimiz biricik Tuğçe' ye sabırlar diliyorum. Allahım rahmet eylesin..
Necati Bilgen ve eşi