Scudo Sports

Başımız Sağ Olsun, Sülayman Şatır Vefat Etti

Birlikte pedal salladığımız çok değerli arkadaşımızı zamansız kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Kendisine rahmet, geride kalanlara sabır dilerim.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan Tuzcular

• Beğen
Tepkiler: Necati Bilgen
Scudo
@ulas

Allah rahmet eylesin üzüldüm.Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Süleyman ağabey Dünya tatlısı bir insandı çok ani oldu Allah rahmet eylesin inşallah

Yaptığı turları dikkatle ve imrenek takip ediyordum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin, kendisiyle tanışmış beraber pedallamıştık. :(

süleyman ağabeyin yaptığı turları anlatışını kimse yapamaz herhalde çok güzel anlatırdı fotoğrafları seçer gittiği yeni tanıdığı insanalrı adını yazardı notlar alırdı

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin.

Gerçekten üzüldüm. Kendisini çok tanımasamda forumda koymuş olduğu uzun soluklu gezileri keyifli izliyordum. Allah rahmet eylesin. Ailesine baş sağlığı diliyorum.

Sevgili yol arkadaşlarım,forum dostlarım;

Bilmiyorum kimin haberi var kimin yok. Ama çoğunuz duymuşsunuzdur zaten,ama ben de üzüntümü dile getirmek istiyorum. Bu ileri yaşına rağmen yolların fatihi olabilmiş, hepimizin de gönlünü fethetmiş olan SÜLEYMAN ŞATIR abimizi KAYBETMİŞİZ . Ben de bu acı haberi onun yol arkadaşı Ramazan Kuruçay kardeşimden az önce öğrendim. Sizler de duymuşsunuz zaten.Kendisini yakından tanıma fırsatı bulabildiğim için şeref duyuyorum. Kendisini ve Ramazan kardeşimi bu yaz ,bu yazıda bahsedilen turda bir gece misafir etme şerefine de sahip olmuştum.(yazının başındaki ilk resim benim evin önü). Şu an bunları yazarken bile yanlış yapıyorum,sanki kaybetmemişiz de ben büyük bir pot kırıyorum gibi hissediyorum.Keşke öyle olsaydı. HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN.

(Bu haberi onun anısına şehirlerarası turlarda da yazdım)

Güzel insan, bisiklet dostu, doğa aşığı sevgili Süleyman Şatır arkadaşımın vefatına inanamadım…
Onu daima güler yüzüyle anımsayacağım..

Mekanı cennet olsun… Allah sevenlerine sabırlar versin…

Şairin şiirinde dediği gibi; “Her ölüm erken ölümdür”..

Her vefat haberi bir sevileni, bir dostu daha kaybetmenin acısıyla burkuyor yüreklerimizi..
Ve her elveda;
kaç defa daha sevdiklerimize sarılabileceğimizi,
kaç sabahı daha görebileceğimizi, sorgulatıyor,

kırgınlıkların, küskünlüklerin gereksizliğini,
bu alemin kralı benim düşüncesinin anlamsızlığını,
Ömrümüzün ne kadar kısa olduğunu,
Bizlere bahşedilen hayatın önemini
Ve
Dostlarımızın ne kadar değerli olduğunu, hatırlatıyor bizlere..

Bugün-yarın derken, iş-güç derken , hayatın meşgalesi içinde ihmal ettiğimiz dostlarımızı, sevdiklerimizi, son yolculuğuna uğurlarken olmasın buluşmalar..
Yaşarlarken değerlerini bilmek gerek, seslerini duymak gerek, dostça kucaklamak gerek... Hayat çok ama çok kısa unutmamak gerek...

Yine sözcükler bitti..Boğazım düğüm düğüm..
Çok ama çok üzgünüm..
.
.

asla inanmıyorum öldüğüne ...
asla .....
onun ruhu yollarda dolaşacak ....
bu dünyada bisiklet üstünde yaşadığı o dolu dolu anları
yine bisiklet üstünde yaşayacak
o ölmedi ...
mekan değiştirdi ....
ruhu her yerde .....
bu ülkenin her tarafında dolaşacak ....
çünki onda gezginci ruh vardı ...
o ruh asla ölmez ...
ölümden korkmuyorum ölümü seviyorum ....
ölüm huzura açılan kapı...
doğarız ve ölürüz asla ruhumuz yok olmayacak ....
yok olan sadece kaba beden ......
ruh ise ölümsüz .....
süleyman dostumun ruhu şu anda aramızda bu forumda ve yollarda olacak onu düşündüğünüz an yanınızda olacak ....

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın.
Hepimizin başı sağolsun.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Tecimen
Allah rahmet eylesin, dostlarına sabır ihsan etsin , tüm bisiklet camiasının başı sağolsun.

Allah, kendisine rahmet, sevenlerine ve tüm bisiklet camiasına sabır ve başsağlığı versin...

Kendisiyle tura çıkma ve yüzyüze konuşma şansını bulamasam da 28-29 Mayıs 2010'da yaptığı İstanbul-İznik-Gemlik-Mudanya turuyla ilgili yazdığım ve 24 Temmuz 2001'de, 2000'de mezun olduğum Sakarya Üniversitesi'nden diplomamı aldıktan sonra arabayla yaptığım Adapazarı-Mekece-İznik-Yalova-Karamürsel-İzmit-İstanbul turunu anlatarak İznik'i 2001'de keşfettiğimi ve son Karamüsel arabasını kaçırdığım için geçtiği güzergahın Karamürsel-Boyalıca arasını görme şansını kaçırdığımı anlatarak yaptığı güzel turu paylaştığı için teşekkür etmiş, o da yakın arkadaşı Kemal Tecimen'le birlikte bana teşekkür etmişti. Beyefendi bir insanı çok zamansız kaybettik. Kendisini Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır ve baş sağlığı versin.

Geri