Scudo Sports

Başıma gelen ilginç hastalık

Scudo
@sefaimanci
Hayatımda gördüğüm en ahmak yorum. Kaç aylık şikayeti, üstelik acil olmadığı besbelli şikayeti için acile mi gitsin? Şu beyninizi kullanın biraz. Adı üstünde acil servis, acil hastalar için var. İnşallah gerçekten acil ihtiyacınız olduğunda sizin gibi lüzumsuzlar yüzünden vaktinde müdahale edilemezsiniz.

@rknsycck
Acilde ne yapacaklar? Ne var acilde bu kadar cezbedici? Poliklinikler, o kadar uzman doktorlar boşa mı var?

@mtbrhnkc sensin ahmak şu uslübunu lağım kokan pis ağzını bi düzelt

Ya varya pazar pazar bütün enerjim düştü.siz nasıl insansınız bilip bilmeden beni tanımadan bi yoruma istinaden yok ahmak yok beyinsiz.nasıl bir edep nasıl bir ahlak seviyesi vallahi bilmiyorum

@sefaimanci

Tanımaya gerek mi var? Yaptığı yorum kafa yapını, zeka seviyeni ispatlıyor. Acile gidecekmiş. İnsanları da yanlış yönlendirip tedavilerini geciktiriyorsunuz utanmadan. Ahlak anlayışın buysa bi acile git.

@Pamuk

nasıl yaşıyosun hocam bunlan, kendimi düşünüyorum sınavlar var üniversite var var da var. yerinde olsam kendi kendime bişeyler kullanmıştım(ilaç).

@mtbrhnkc

aylık degıl- 4 gundur boyle sadece.

@kutlucan hocam akut gastroenterit tarif ediyorsunuz. Bol su için, eğer pazartesi gününe kadar düzelme olmazsa dahiliye yada bulabilirseniz Gastroenteroloji poliklinigine başvurun.

• Beğen
Tepkiler: Erkan_007
@mtbrhnkc sarfettiğiniz incitici, aşağılayıcı ve hakaret içeren sözlerinizden dolayı özür dilemenizi ve mesajınızı silmenizi bekliyorum

@kutlucan Bi ara banada olmuştu IBS den tut Çölyaka kadar büsürü teste girdim sonuç çıkmadı sonra birkaç aya kendi kendine geçti. En çok çiğköfte tükettikten sonra mahvediyordu. Uzun bir süre yediklerime dikkat ettim sıkıntı çıkaran yiyecekleri aylarca tüketmemiştim. Allah yardımcınız olsun.

@sefaimanci
Sarf ettiğiniz insanların sağlığıyla oynayıcı, ülkenin sağlık sistemini mahvedici, acil serviste çalışan bütün personeli gereksiz meşgul edici, alakasız ve cehalet kokan yorumunuzdan ötürü özür dileyip mesajlarınızı sildiğiniz vakit aynı üslupla karşılık bulacağınızı temin ederim.

Evet ülkenin sağlık sistemini yıkıp insanların hayatlarıyla oynayıp acil servis çalışanlarını mahvetmiş olabilirim ama bana hakaret edemezsin.
Hala daha bana yok cehalet kokuyomuşum da bilmem ne
Bak ben 30 yaşondayım 2 tane üniversite bitirdim kimseden ne hakaret işitirim bu yaşta ne de kendi onurumu kırdırırım. Sözlerin kibir ukalalık kokuyor.doktorum diyemi bu davranışların?
uyarabilirsin ben yanlış birşeyde söylemiş olabilirim ama şu laflara bak ya ne var senin karşında hastanede azarladığın hastalar mı

@mtbrhnkc

@sefaimanci

Bu güne kadar en az 30000 hastayla yüzüyle gelmiş, muayene etmişimdir, daha birini bile azarlamadım çok şükür. Hiçbir zamanda doktorum diye kendimi farklı görmemiş, hatta hiçbir ortamda övünç kaynağı olarak yada başka şekilde doktor olduğumu söylememişimdir, hiç haz etmem bilinmesinden.
30 yaşına gelmiş, övünecek iki üniversite bitirmiş biri olmanız bence daha kötü, bunca entellektüel ve kültürel birikime rağmen, bu hikayeyi anlatan hastaya acile gitmesini öneriyorsanız ben söylemeden zaten utanmanız gerek.
Neyse bu tartışmanın sonu yok, yaptığınız şey bana göre hatadır, uyarısı da bu şekilde olmalıdır.
80 milyonluk ülkede 1 sene içerisinde sadece acil servislere 130 milyon kişi başvuruyor, ve bu hem acil servis personeline hem de gerçek acil hastalara çok büyük haksızlığa neden oluyorsa, bu tür gereksiz önerilerin benim nezdimde uyarısı budur.
Şunu da belirteyim, acil serviste çalışmıyorum. Hastanın direk acil servise başvurması benim iş yükümü azaltır.
Ama işim doğrusu neyse onun arkasındayım.
Konuya başka cevap yazmayacağım.
Esenlikler.

Acil şifalar dilerim. Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz. Doktora gidip teşhis konulamaz ise dahada kötü sonuçlara ulaşabilir. Acile gitmeniz naçizane düşüncem isabetli karar olur. Ya da iç hastalıkları bölümüne devlet hastanesine. Geçmiş olsun.

@sefaimanci Neden? Ya ciddi bir enfeksiyon kapmış ise ne olacak

Yok bende nacizane bi acile git dedimde forumdaki doktor arkadaştan türk sağlık sistemini yıktığım için yemediğim kötü söz hakaret kalmadı

@bisikletebin

@kutlucan geçmiş olsun. limonlu gazoz faydalı olabilir, ama mutlaka dokora gitmelisiniz

• Beğen
Tepkiler: mtbrhnkc
Son karar şunu da şuraya bırakayım da üniversitelerce okumuş arkadaşlara kültürel ve bilimsel bir katkım olsun. 5 günlük şikayetin ciddi bir enfeksiyon olmayacağını, acil durum hiç olmayacağını belki ifade edebilirim bu vesileyle.

(link)

Geri