Scudo Sports

Basık bisiklet olur mu demeyin oluyormuş.

Scudo
eskiden tofaşların ardını kaldırıp önünü pıstırırlardı. bu biskletler ön-arka pısmış.

Air ride filan cikarsa alirim direk :D

@Batuhan Köksal araç air'ı taktırmıyosun sürekli tazelemicek hava tüpü kendini uğraşılsa bu tarz bir bisiklet çıkartılabilir meydana :harika::harika:

sahibinden de bu tarz şeylere rastlanıyor ara sıra

@Buraktasci Ha ben arabalardakinin hastasiyim ondan bahsediyordum :D
Havali suspansiyonlar var nasil olsa bir fully alip kucuk bir kompresor bir kac ufak modifiye ile yukselip alcalan bir bisiklet elde edebilir miyiz acaba :D

Apaçileri bisikletten uzak tutmak lazım.

bunlar radyasyona maruz kalıp şekli değişmiş gibiler.

ankaranın şahinine doğanına mı bakıyom bisiklete mi anlayamadım :D kesin angara çakal tayfası bunlarda :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Hep diyorum bisikletleri o kadar sık yıkamayacaksın diye. Çekmişler işte.

Arkadaki Ford da bisikletçinin aracı anlaşılan :)

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/1505607_824944170898877_1986221050013313702_n-jpg.18621/

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Ozan Cansel Şahinci misali kontak kapat - aç pat pattt !!:komik::komik::komik:

@serkan akta Yurtdışında rastladım valla bizdekiler bisiklete araba direksiyonu takayım, hava tüpü takıp tır kornası takayım falan düşünceleri :komik:

@Antecurs Çok yüksek derecelerde çok sık yıkamışlar bisikletleri :komik:

@Buraktasci :))
Konuyu takip etmedim aslında. Ama bu bisikletler ortadan dikey kırmalı sanırım. Yani kullanırken kadro yükseltilip kullanılıyor.

@Antecurs sürdükleri zaman normal bu şekil yani çok pedalla bir işleri kalmıyo kayıyolar :D:D

arkadaşlar bendede totem bisiklet var arkadaşımın bisiklet hembasık heme sürtmüyo

Geri