tek yol itlaf.(link)
Bu yazıdaki 5.Madde çok önemli.
Ne saldırmaması, köpek kovucudan ya da şok tabancası sesinden bile korkmuyor onlar, inişte önüme atladı refleksle karşıya geçince az kalsın arabayla çarpışacaktım. Çok tehlikeli bir yer Reşadiye tarafı.Onlar genelde saldırmazlardı bisiklete. Başlamışlar mı saldırmaya?
Bu konu hakkındaki en aklı başında, mantıklı cevaplar. Bisikletle gezemiyorum diye öldürülmelerini isteyen caniler dolu piyasada. Ben tek başıma doğu, güneydoğu gezdim turladım, ordaki köpekler buralardakiler gibi değil, dakikada parçalar insanı. Onlarca defa onlarca köpek arasında kaldım, indim yürüdüm sevdim o kadar. Birileri bisikletle gezecek diye can öldürmek nasıl bir caniliktir anlamış değilim. Korkuyorsanız parklarda gezin yada bisiklete binmeyin. 16 senedir dağlarda, sürüş yaparım, Türkiyenin 4/3 gezdim. Hiç bana zararları olmadı.hayvanların katledilmesi uluslararası hukuka aykırı durum başlık yanlış bana göre kurumların sorumsuzluğu desek daha doğru olur, insanın bile fütursuzca çoğalmasının önüne geçilemiyor dünya kaynakları sonsuz değil elbet bitecek .. orantılı kısırlaştırma hayvan sahiplendirme ve maddi destek olması gerekenler ülkenin bazı kesimin de hayvanlar dövülüyor iskenceye maruz kalıyor her canlı kendisine şiddet uygulandığı zaman onun karşılığında saldırganlaşır bu insan için de geçerli o sebepten bu sorunla yaşamaya herkes devam edecek.. kendinizi korumaya kollamaya devam edin yıl olmuş 2025 hala bu sorunları konuşuyoruz
Siz köpeklerle başedebiliyorsunuz diye başedemeyenleri ve fobisi olan insanları görmezden gelemezsiniz. Ayrıca çoban köpekleri ne kadar iri olursa olsun sahiplerini alfa olarak görürler söz dinlerler. İnsanların geneli başıboş çeteleşmiş, yarı vahşileşmiş köpeklerin barınaklara alınmasını istiyor. Kimse köpek katili olma meraklısı değil.Bu konu hakkındaki en aklı başında, mantıklı cevaplar. Bisikletle gezemiyorum diye öldürülmelerini isteyen caniler dolu piyasada. Ben tek başıma doğu, güneydoğu gezdim turladım, ordaki köpekler buralardakiler gibi değil, dakikada parçalar insanı. Onlarca defa onlarca köpek arasında kaldım, indim yürüdüm sevdim o kadar. Birileri bisikletle gezecek diye can öldürmek nasıl bir caniliktir anlamış değilim. Korkuyorsanız parklarda gezin yada bisiklete binmeyin. 16 senedir dağlarda, sürüş yaparım, Türkiyenin 4/3 gezdim. Hiç bana zararları olmadı.
Hangi uluslararası hukuk? Lütfen kaynak belirtin. Bütün ülkeler sahipsiz hayvanları uyutarak sahipsiz hayvan nüfusunu kontrol altına aldı.hayvanların katledilmesi uluslararası hukuka aykırı durum başlık yanlış bana göre kurumların sorumsuzluğu desek daha doğru olur, insanın bile fütursuzca çoğalmasının önüne geçilemiyor dünya kaynakları sonsuz değil elbet bitecek .. orantılı kısırlaştırma hayvan sahiplendirme ve maddi destek olması gerekenler ülkenin bazı kesimin de hayvanlar dövülüyor iskenceye maruz kalıyor her canlı kendisine şiddet uygulandığı zaman onun karşılığında saldırganlaşır bu insan için de geçerli o sebepten bu sorunla yaşamaya herkes devam edecek.. kendinizi korumaya kollamaya devam edin yıl olmuş 2025 hala bu sorunları konuşuyoruz
Bu konu hakkındaki en aklı başında, mantıklı cevaplar. Bisikletle gezemiyorum diye öldürülmelerini isteyen caniler dolu piyasada. Ben tek başıma doğu, güneydoğu gezdim turladım, ordaki köpekler buralardakiler gibi değil, dakikada parçalar insanı. Onlarca defa onlarca köpek arasında kaldım, indim yürüdüm sevdim o kadar. Birileri bisikletle gezecek diye can öldürmek nasıl bir caniliktir anlamış değilim. Korkuyorsanız parklarda gezin yada bisiklete binmeyin. 16 senedir dağlarda, sürüş yaparım, Türkiyenin 4/3 gezdim. Hiç bana zararları olmadı.