Scudo Sports

Barco Tekstil - Exuma Outlet

Exuma bahçeköy ilginç bir yer. hincapie, poc, rh+ gibi süper markaların malları oluyor. Exuma yapıyormuş bunları. ama yine de dikkatli olmak lazım. Hincapie da.marka bisiklet ceketi aldım ve hiç bir şekilde nefes almıyordu tüm ter içerde yoğuşuyordu. Ama adamlar dürüst 6 ay sonra geri aldılar ceketi. İyi mallar kesinlikle var ara

Scudo
Merhaba arkadaslar su urunu kullanan ya da goren var mi? Uzun sureli surusler icin uygun mu bilgisi olan varsa, cevap verirse cok sevinirim.(link)

Yazlık uzun taytini kullanan varmı ? Pedli taytlarin pedleri hepsi aynıdır herhalde ped kalitesi nasıl 2-4 saatlik surusler için uygunmu?

@Auron Sanchez
Ben bu taytı kullanıyorum
Şahane bir üründür hatta hemen hemen aynı paraya poc vardı ben bu ürünü tercih ettim
Ped kalitesi poc tan daha iyidir

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@Auron Sanchez
Eyvallah kardeşim zaten cvp yazarken msjın güncel olmadığını farkettim ama belki başka bir arkadaş konuyu inceler diye bilgi vermek istedim.

Bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz

1)(link)

2)(link)

3) (link)

Ben 2. Linkteki rüzgârlığı aldım. Eli yüzü düzgün bir ceket. Fermuar kaliteli kumaş sorunsuz. Kesimi dar ve bisikletçiler için uygun. Tavsiye ederim. Ancak elbette pek bir nefes alma özelliği yok. Zaten olan bir ucuz ruzgarlik görmedim.

Imkaniniz varsa bahcekoydeki magazasina gidin, su siralar mavicin urunleri var guzeller gayet bedende baya var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mallar guzel, fiyatlar ucuz..... degil.

Taylar icin beden tablosu vermemisler. Exuma tayt kullananlar boy-kilo ve hangi bedenin oldugunu soyleyebilir mi?

Tayt olarak Decathlon'un 700 serisi taytlarina bakacagim. Decathlon olmazsa Exuma dusunebilirim.

@celikkadro
190/90 Large

@Sefa coskun

Mavic in urunleri var evet.
Fiyatlari neredeyse yabanci internet sitedekiler ile ayni.
Exuma' nin eski cekiciliginin kalmadigini dusunuyorum.

Not:Dun oradaydim.

Ankara'da Exuma magazasi yok maalesef. Ozellikle taytlari ve taytlarin pedlerini gormek isterdim.

Önceki dönemde exumanın aşağıdaki rüzgarlığından almıştım. Kol kısmı su tutmaz yapıda, ön kısım rüzgar geçirmez ,arka ise ter atan kumaştan. Aldığımdan beri giymemiştim. Şimdi denedim koltukaltı kısmında biraz rahatsızlık var. Koltukaltının bir kısmına beyaz kumaş geliyor, bu kumaş da esnemeyen yapıda. Böyle olunca da kolların biraz askıdaymış gibi geliyor. Diğer kısımlar ise tam oturuyor. Benim üründe mi sorun var yoksa tüm rüzgarlıklar böyle mi ? Normal kollar aşağı pozisyona göre değil de bisiklet sürme pozisyonu için mi tasarlanmış daha çok ?

(link)

Başka markalara hizmet etmekten kendi markaları olduğunu unutuyorlar. Ellerinden en iyi markaların modelleri geçiyor ama kendi ürünlerinde kalıp ve tasarım sorunları var. Tek odaklandıkları şey kumaş kalitesi.

hincapi diz alti tayt gordum bir arkadasta,soramadim kaca nerden aldin diye bende kiş icin bir diz alti tayt bakiyorum,dukanlarda satilan taytlar hep renkli marka iceren modeler oldugu icin ilgimi cekmiyor,sade bir tayt arayisindayim duz renk ustunde bisiklet markalarinin koca koca yazilari olmayan biseyde bulmak zor memleketde,olanda ates pahasi,şaştim kaldim vala...

@multlu07 Decathlonun koşu,yuruyus kisminda siyah dizaltina uzanan tayt var.Ben aldim,uzerine sort ile kullaniyorum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@sedat3133 cok tesekur ederim pedli degil dimi pedli arayisindayim,olnadi artik pedli tayt altina giyerim sanirim tesekur ederim bir gidip bakicam.
Verdin linke baktım tesekur ama kışlık arıyorum diz altı yinede oraya ilk firsatda gidip bir bakayım

Bahçeköy mağazasına Anadolu yakasından toplu taşımayla ulaşmak oldukça zor gözüküyor.

Geri