Scudo Sports

Barco Tekstil - Exuma Outlet

@orneken outlet magazasi anadolu yakasinda cavusbasi caddesinde de vardi. Oraya da bakmanızı öneririm.

Scudo
@Ozan k. @Erdal YILMAZ Çeşit ve fiyat yönünden daha iyidir diye düşündüm, oraya gideyim dedim. Bir fark yoksa gitmeyeyim. Siz gittiniz mi iki merkez mağaza ile herhangi bir yan mağazaya ?

Hayir gitmedim ama bir fark olacağını sanmiyorum. size cok yakin olan magazadan haberiniz yok sandığım icin oyle yazdim.

@orneken
Anadolu yakasında Bostancı mağazasına gitmeyin diyeyim o zaman. Hem outlet değil hem de fiyatları diğer mağazalara göre yüksek.

Çeşit bakımından Bahçeköy her zaman önde gelir.

@Ozan k. Teşekkür ederim, epeydir takip ediyordum firmayı. Forumdan birçok kişi memnun kalmış. Deneyeyim dedim.

@Erdal YILMAZ Çatalca ile Bahçeköy arasında fark var mıdır ? Hem exuma ürünlerine hem de ithal ettikleri ürünlerle ilgileniyorum. Bahçeköyde de çeşit bolsa, fiyatlar da uçuk değilse oraya gidebilirim.

Çatalca mağazasını bilemiyorum. Bahçeköy'den vaktiyle çok ürün aldım. Şu an POC marka forma ve taytlar ellerinde mevcut. Bahsettiğim marka ürünler 100-150tl arasıdır. Diğer markaların fiyatları daha uygundur.

@Erdal YILMAZ Evet poc markasının duymuştum İsveç markası sanırım, ebaydeki fiyatları epey yüksekti. Buradaki fiyatı yine iyiymiş. Hangi mağazaya gideceğime de yolda karar vereceğim. Bugünlük boş zamanım var, gitmişken belki uzak olana gidebilirim hem ilgilenen diğer arkadaşlar için de iyi olur. Çok teşekkürler ilginiz için.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Exuma ithal etmiyor. Hiçbir ürünü
Çatalca ile diğer mağazalar arasında hiç fark yok. İlk başlarda fiyatlar çok makuldü ama şimdi tavan yaptı. İthal niye değil. O markalara kendi üretim yapıyor yurtdışına gidiyor. Üretim ülkemizde olması onırlandırıcı. Ürünler kaliteli bisiklet dışında normal birçok giyim aldım. Tavsiye eder misin? Evet ama fiyatlar son zamanda ciddi yükselttiler.

@soneryen pardon ihraç ile ithali hep karıştırırım da. Fiyatlar konusunda da demek ilk başlarda artık mal gibi görüyorlardı yabancı marka ürünleri .Şimdi ise biraz tanınınca fiyatlar artmış. Kendi exuma ürünleri de pahalı. Ülkede fazla rakipleri yok ondan böyle yapıyor olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@orneken
Kesinlikle öyle

dün bahçeköyde ki mağazanın önünden geçtim, göz ucuyla baktığımda dışarıda 1 stand vardı formalar falan sanırım ( emin değilim )
Erdal hocanın da dediği gibi, bahçeköy de ki mağazada alternatif çok fazla.
En azından, oradan göktürk yoluna bağlanarak çatalcaya gitmek de kolay..

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Merhaba herkese. Dün dediğim gibi Barco Tekstile bakmak için gidecektim, gittim de. Hem de iki mağazaya da gittim, Çatalca ve Bahçeköy. Çatalcaya gitmek biraz maceralı oldu. Neyse gittim baktım. Mağaza büyük, ürün çok. Ama ürünlerin hepsi spor ile ilgili değil. Bisikletle ilgili tayt olarak exuma ve hincapie vardı. Fiyatlar yüksek, fabrika satış mağazası olmasına rağmen yüksek. Taytlar sanırım 160 tl idi. Rüzgarlıklar vardı hincapieler 140 yada 170 di exumalar 150 idi. Çatalcada ihraç ettikleri ürünlerden fazla yok. Bahçeköydeki daha küçük bir yer. Bisiklet kısmı üst katta. Çalışan kişi çok ilgili. Orada da poc tayt olarak poc ve exuma vardı. Poc olanlarda büyük bedenler kalmış. Rüzgarlıkta hincapie, exuma ve bir tane de la sportiva vardı. Kolluk olarak poc ve cocoon var .Triathlon bölümü de varmış ilgilenmediğim için bakmadım. Formalar ise daha çok exuma var ve 50-70 tl arası. Ne aldım; bir adet exuma rüzgarlık, bir adet tao marka uzun kollu forma (koşu için diyor ama havalandırma özelliği iyi gibi gözüküyor) bir adet de cocoon marka kolluk. Gitmek isteyenler bence Bahçeköydekine gitsin, hem orman havası alırsınız :D

Ben de haftaya bir anadolu yakasindaki yerin incelemesini yapayim. Hos ihtiyacim da yok ama guzel bir jelli tayt bulursam alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: orneken
Çalışan kişi exumanın taytları hincapienin aynısı ama pedi daha kaliteli dedi. Bir de exuma rüzgarlıklar cocoon markasınınkilerle aynıymış. Onun yalancısıyım.

@orneken
Çalışan derken çalışanların mesleği "tezgahtarlık" her nekadarda satış danışmanı demeye kalksalarda işleri tezgahtarlık yani tezgahlamak. Çoğu sattığı ürünü bile bilmez ama sallamayıda çok severler. Çatalcada decathlon ürünlerini gördüğümde oradaki tezgahtar -abi Decathlona da üretim yapıyoruz demişti. ben onun yalancısıyım.

@soneryen
Decathlona üretim yapıyormu acaba.

@Asusmune Evet ben de montların bazılarının bilek kısmında btwin logosunu gördüm. Exuma montlarda kullanılan dikişsiz cep cocoon denilen markanın yeleklerinde vardı, aynı tarzda kenarları renkli. Evet bilgileri yok. Exuma ürünlerinde ürünün özelliklerini anlatan bir ibare de yok. Diğer ürünlerde var. İşlerini biraz baştan savma yapıyorlar. Fason üretime önem veriyorlar. Normal ürünleri de onların marka konmamış hali. Hatta oradaki çalışana dedim," bu kadar markaya üretim yapıyorlar ama kendi markalarının ürünlerinin tasarımı çok kötü" o da yeşil renkte çok kötü desenleri olan ürünü gösterip "evet ama mesela bu desen başka bir marka kullanmış ki biz de koymuşuz buraya" dedi.

Bu barco tekstil için söyleyeceğim; teknik kıyafetlere kolayca ulaşmamızı sağlıyor. Öte yandan fabrika mağazasında bile fiyatlar diğer marka ürünlerin seviyesinde, şöyle demiyorlar "fabrikadan çıkanı katlayıp koyuyoruz rafa. Lojistik gideri, ekstradan eleman maaşı,dükkan kirası yok, daha uygun fiyatla verelim ürünleri". Ayrıca gururlanacak pek birşey göremiyorum, üretmenin kendisi övünç kaynağıdır. Ama ünlü markalara üretim yapıp, ingiliz markası ama made in turkey yazıyor diye gururlanmam. Vietnam, Bangladeş gururlanıyor mu. Fasonlar, bu firma da fason ama biraz daha kaliteli fason. Exuma ne zaman poc rapha gibi olur o zaman iyi bir olay olur. Ben şeyi de anlamadım bu teknik kumaşlar konusunda argesi var mı ? Zannetmiyorum gerçi.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Asusmune
Decathlona üretim yaptığını duymadım.

Türkiyenin en büyük NİKE üreticisi dostumuz idi, çöpünü bile Türkiyede bıraktırmazdı, marka ürünleri ekiketleri kesip satmaları bile yasaktır. Üreticisi olurlar ama fazla üretimi piyasaya sokamazlar.
Tezgahtarların işgüzarlığı benim için exuma en ufak değeri yok hatta eli expresten gelen Merida kısa taytta kullanılan jeli ve malzemedeki işçiliği gördükten sonra artık buradan çok ucuz olmadıktan sonra textil almam.

Birde yok kanserojeni yok bilmem ne diye kara propaganda yaparlar, bunları yeyemek lazım.

@orneken

@soneryen
Kendi çalışanları öyle diyor.Firmaya sormak lazım.

Geri