Scudo Sports

Barcelona - Ayvalık turu

Scudo
@e.sergen günaydın
üstüste hergün 100 km yapabilirmisin ??? bence en az 40 gün kadar sürer bu yolculuk.

@_murdoch_ Adana ve çevresindeki turlarımda, 120 - 130 kilometreler civarında bir çok tur yaptım. Uzun yolda devamlılığı sağlayabilir miyim? Bunu da ilk iki etaptaki kondisyonuma göre anlamış olucam. Turlarda +-10km tolerans olacaktır zaten. Ve de yola çıkmadan önce kondisyon yüklemesi için Barcelona çevresinde 1 ay civarında idman yapmayı planlıyorum. Ben de gezmek istediğim yerlerle beraber turun 30- 35 günü bulacağı kanaatindeyim.

Bir de karayoluula gelindiğinde vergi geri ödemesi(tax refund) nasıl yapılıyor bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.(yaklaşık 105€ gibi bir mebla) Birkaç şey buldum ama tam anladım mı bilmiyorum. Kendimce açıklamaya çalışayım
1- Ürün alınacak firmanın tax free'yi desteklemesi gerekiyor.
2- Eğer destekliyorsa tax free formunu doldurmalıyız.
3- Bu formu ülkeden çıkarken gümrükte kaşeletmeli,
4- Daha sonra kaşelenmiş formla birlikte komisyoncu tax free firma ofislerinden, nakit veya kredi kartına para iadesinin alınması.

İspanya - Fransa sınırında her geçiş noktasında kaşeyi vurdurabileceğim bir gümrük kapısı vardır diye düşünüyorum. Aksi mümkün değildir değil mi?

Etkinlik sayfası oluşturuyorum. ilgilenen linkten ulaşabilir.
(link)

Merhaba, neler yaptınız çok merak ettim, turu gerçekleştirebildiniz mi?

• Beğen
Tepkiler: Imp
Geri