Ç Çağdaş sevinguler Üye Kayıt 6 Nisan 2014 Mesaj 6 Tepki 2 Şehir merzifon 9 Nisan 2015 #1 Bu üçünün farkı nedir. Bakarsan bu markaların pabuçları aynı. Araştırdım bulamadım net bir sonuç. 3 de aynı gibi.
Bu üçünün farkı nedir. Bakarsan bu markaların pabuçları aynı. Araştırdım bulamadım net bir sonuç. 3 de aynı gibi.
Mehmet Altuğ surrender.to.music Kayıt 10 Ağustos 2008 Mesaj 2.866 Tepki 9.385 Şehir Eskişehir Bisiklet Scott 9 Nisan 2015 #2 Eğer Branco ile kastınız Brakco ise, Baradine ile aynı firmanın ürünleri olduklarını söyleyebilirim. Daha doğrusu Baradine perakende, Brakco OEM piyasasına yönelik markalar.
Eğer Branco ile kastınız Brakco ise, Baradine ile aynı firmanın ürünleri olduklarını söyleyebilirim. Daha doğrusu Baradine perakende, Brakco OEM piyasasına yönelik markalar.
Ç Çağdaş sevinguler Üye Kayıt 6 Nisan 2014 Mesaj 6 Tepki 2 Şehir merzifon 11 Nisan 2015 #3 Baradine 3 renk kartuşlu aldım. Teşekkürler
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 26 Şubat 2018 #4 Bugün linkteki şu pabuçtan aldım; (link) İkisine 80 lira verdim..Fena değil ama tam test etmedim daha..
Bugün linkteki şu pabuçtan aldım; (link) İkisine 80 lira verdim..Fena değil ama tam test etmedim daha..