Scudo Sports

Bandırma-Muğla / Bir kısa film denemesi

akgulcemal

Forum Bağımlısı
Tepki
776
Bisiklet
Focus
Geçtiğimiz ramazan bayramı tatilinde Bandırma'dan yola çıkarak Muğla'ya yaptığımız sürüşü kısa kısa kesitler halinde bir video haline getirdim. Daha önce çok bir video deneyimim yok yeni yeni öğreniyorum diyebiliriz , her türlü eleştiriniz benim için değerli o yüzden . Keyifli seyirler , umarım beğenirsiniz.

Rotayı burada görebilirsiniz : (link)

Scudo
Bence çekmeye devam et 👏🏻👏🏻👏🏻

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
Çekimler güzel yapılmış, güzel malzeme olunca montaj da güzel olmuş. Devam...

Emeğinize sağlık, çok başarılı bir video olmuş çok keyif aldım izlerken.

• Beğen
Çekimler harika manzaralar harika bisikletler ekipmanlar harika,birde iyi bildiğim ve çok sevdiğim yerler olunca çok zevk aldım,elinize sağlık:harika:

• Beğen
Çekim, kurgu hepsi harika olmuş. Ellerinize sağlık.

• Beğen
Deneyimim yok demişsiniz fakat hem çekimler hem de kurgu gayet güzel olmuş. Keyifle izledim

Çok güzel olmuş ama intro gibi olmuş hani bunun uzun versiyonu dedim içimden :)
Ekipman olarak ne kullandınız. Çekim oldukça sabit olmuş, bir dengeleyeci, gimbal vs. var mı? Bu arada kadrajın geniş açı olması güzel görüntüler çıkmasına sebep olmuş. Elinize sağlık

• Beğen
Çok güzel olmuş ama intro gibi olmuş hani bunun uzun versiyonu dedim içimden :)
Ekipman olarak ne kullandınız. Çekim oldukça sabit olmuş, bir dengeleyeci, gimbal vs. var mı? Bu arada kadrajın geniş açı olması güzel görüntüler çıkmasına sebep olmuş. Elinize sağlık

Hepinize teşekkürler güzel yorumlarınız için , beğenilmesine çok sevindim. Uzun tutmak istemedim temposu düşerse izleyenler için sıkıcı olabilir düşüncesiyle , birde videoda konuşma olmadığı için kısa tuttum aslında , eğer içerisinde diyalog olan bir tur videosu çekersem daha uzun tutulabilir. Ekipman olarak cep telefonumu kullandım Samsung S20 artı olarak DJI OM5 gimbal . Sonrasında gerekli yerlerde kurgu sırasında ekstra stabilizasyon uyguladım.

Çok emek vermişsiniz belli elinize sağlık güzel olmuş 👏👏

• Beğen
Hepinize teşekkürler güzel yorumlarınız için , beğenilmesine çok sevindim. Uzun tutmak istemedim temposu düşerse izleyenler için sıkıcı olabilir düşüncesiyle , birde videoda konuşma olmadığı için kısa tuttum aslında , eğer içerisinde diyalog olan bir tur videosu çekersem daha uzun tutulabilir. Ekipman olarak cep telefonumu kullandım Samsung S20 artı olarak DJI OM5 gimbal . Sonrasında gerekli yerlerde kurgu sırasında ekstra stabilizasyon uyguladım.

gerçekten stabilite konusunda başarılı. Kadrajın hareketleri çok smooth olmuş.

Görseller ,çekim açıları ve uygun müzik seçimi ile çok başarılı bir anlatım olmuş.Emeğinize sağlık..

• Beğen
harika olmuş, ara ara izliyorum çok keyifli.. diyalog olmaması, güzel müzik, harika doğa.. içinde diyalogların olduğu "director' s cut" ve konaklama, yeme-içme "kamera arkası" videolarını da ayrıca izlerim ...

• Beğen
İlk deneme için fena değildi aslında , zamanla farklı şeyler denemek istiyorum tabi ama işten güçten fırsat oldukça tur imkanı olduğu için biraz zaman alacak gibi :) Sonraki videoyu daha uzun tutup biraz daha vlog tarzında çekmek istiyorum aslında ama bakalım ne zaman gerçekleşecek.

Gönülden tebrik ederim. Çok güzel bir eser yaratmışsınız. Netflixteki bisiklet belgesellerinden birini izliyor gibiyim. Bu kara günlerde ilaç gibi geldi. Teşekkürler.

• Beğen
Dji Pocket 2 midir kullandığınız kamera ?

Gönülden tebrik ederim. Çok güzel bir eser yaratmışsınız. Netflixteki bisiklet belgesellerinden birini izliyor gibiyim. Bu kara günlerde ilaç gibi geldi. Teşekkürler.
Netflix'de bisiklet belgeselleri mi var? Ben niye bulamıyorum? İsim verebilir misiniz?

Netflix'de bisiklet belgeselleri mi var? Ben niye bulamıyorum? İsim verebilir misiniz?

(link)
(link)
(link)
(link)

Bunlar da vardı yakın zamana kadar, başka platformlarda olabilir:
(link)
(link) ((link))
(link)

Geri