Scudo Sports

Bandırma-Muğla / Bir kısa film denemesi

Scudo
Elit görünmeye çalışıyorum *
Bisikleti pipo ve frak ile sürüp molalarda şampanyamı yudumlarken telefondan belgesel izliyorum :D
Aynı il sınırları içinde yaşıyoruz. Umuyorum, çok istiyorum bu sene yollarımız kesişir. **********************

Netflix'de bisiklet belgeselleri mi var? Ben niye bulamıyorum? İsim verebilir misiniz?

Ben arama kutusuna bisiklet yazınca çıkıyor. Ordan seçip izliyorum. En son Kuzey Kutup Bölgesinden, Güney Afrikaya uzanan bir tur yapan İngiliz ile Acem iki arkadaşın belgeselini izledim. Bisiklet yarışı konusu ilginizi çekiyorsa Movistar Team belgeseli var iki sezon. Eliptik bisikletle Evereste tırmanan bir Kolombiyalının hikayesi var. ABDyi bir baştan başa öbür bisiketle turlayan iki kadının hikayesini anlatan var. Bir de, Türkiye'den de geçen, iki Alman gencin bağış toplama amaçlı yaptıkları turu anlatııkları bir belgesel var o da çok güzel. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Naçizane, öneririm. Sağlıcakla kalınız.

@Tuğrul Tomba Değerli yorumunuz için teşekkür ederim , beğenmenize çok sevindim . İzleyen insanların samimi yorumları gerçekten motive edici. Daha uzun metrajlı bir şeyler de yapabilirim aslında düşüncesi oluşturuyor .

@samet akkaya Bu video Samsung S20 telefonum ve Dji Osmo Mobile 5 kullanılarak çekildi. Kanalda olan diğer iki video Dji Osmo Pocket 2 ile çekildi. Telefon ve gimbal düzeni biraz uğraştırıcı oluyor ama güzel video çeken bir telefonunuz varsa çok fazla masrafa girmeden gimbal ile video çekilebilir.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Elit görünmeye çalışıyorum *
Bisikleti pipo ve frak ile sürüp molalarda şampanyamı yudumlarken telefondan belgesel izliyorum :D
Buraların yakışıklısı, trend setteri benim haberin ola. Haşortman üstü röpteşambr uzun yılların birikimi ile oluşturulmuş bir akım.

Turun üzerinden nerdeyse bir sene geçmiş , geriye dönüp baktığımda anılar hep çok net çok keyifli. Uzun yıllardır amatör olarak fotoğrafçılık ile uğraşıyorum yaptığım turlarda yanıma fotoğraf makinemi de almaya çalışıyorum. İlk video denemelerimden birini yaptığım bu turda ayrıca arka planda çekilmiş fotoğraflar da mevcut. O zamanlar videonun içerisinde fotoğrafları da entegre etme düşüncem vardı ama o şekilde bir kurgu yapamadım halen , belki bir sonrakinde bu düşüncemi de gerçekleştirebilirim. O yüzden turda çekilmiş fotoğraflardan bazılarını en azından burada sizlerle paylaşmak istiyorum.
DSCF2565.jpgDSCF2592.jpgDSCF2588.jpgDSCF2608.jpgDSCF2622.jpgDSCF2705.jpgDSCF2734.jpgDSCF2695.jpgDSCF2711.jpgDSCF2741.jpg

Geri