Scudo Sports

Bandırma-Biga-Çan a kadar

@philykia
Katılıyorum.Çünkü yazmak ,belgelendirmek kolay iş değildir .Emin olmadığınız ,inanmadığınız birşeyi yazamazsınız.Forumlar şimdi, yazılan yerler oldu.İşin tarihsel ve bilimsel boyutunu gözardı etmemek lazım.Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: philykia
Scudo
@MURAT OZ
Sevgili Murat;aslında gezdiğimiz yerler çok daha güzel de, biz naçizane ancak bu kadar aktarabiliyoruz .Beğendiğine sevindim.

Merhaba yazınızı ve fotoğraflarınızı geç fark ettim. Bunun için kusura bakmayın lütfen. Bu güzel tura yalnız çıkmanız bizi üzdü açıkçası. Ama bazen planlar tutmayabiliyor. Yine de eğlenmiş olduğunuza inanıyorum...

Paylaşımların devamı dileğimle...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Hasan 16
@Serkan Taşdelen
Sizin birkaç makalenizi okudum çok güzeldi .Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Bu rotanın Biga-Çan arasını 2005 yılında arkadaşlarımla, Tekirdağ'dan başlayarak Uçmakdere-Şarköy-Gelibolu güzergahını takip ederek, Çan'dan Biga'ya doğru arkadaşlarımla yapmıştım... O günlerde yol inşaatı sadece Biga girişinde vardı... Toz-toprak içinde Biga'ya girmiştik... Biga Öğretmenevi'nde yer bulamamış, Biga'da Şahin Otel'de kalmıştık... Ertesi gün çok şiddetli bir yağmurla uyanmış, Biga'dan sonra Bandırma'ya gidişimizi iptal etmek zorunda kalmıştık... Şimdi yazı ve fotoğraflarla o günleri tekrar yaşamış gibi oldum... Yol inşaatları bittiğinde geniş yollarda bisikletlerimizle daha güvenle seyahat edeceğimizi düşünüyorum... Çok güzel bir tur olmuş... Paylaşımlarınız ve emekleriniz için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Hasan 16
@Süleyman ŞatırTeşekkürler .Daha güzel yollarda buluşmak dileğiyle,esen kalın.

@berk öndülSağol daha iyileri size nasip olsun.(bisikletçi duası)

Geri