Scudo Sports

Bandırma-Biga-Çan a kadar

@Eren AYDIN

Hele hele biga -Çan arası fevkalade.Forumda çok güzel bisikletler var.İnşallah iyi birşeyler bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Scudo
Hele bir de Kaz Dağları'na doğru devam edebilseydiniz tadından yenmezdi. Ben de 2 yıl Çan'da çalıştım, Kaz Dağları'nı unutamadım.

• Beğen
Tepkiler: Hasan 16
xahi iştahımı kabartıyorsun:) Biga-Çan arası ne açıdan fevkalade? nesini beğendiniz? inşallah bulucaz inşallah.

@Eren AYDINNesi mi. Şöyle;yol çok hafif bir yokuş, pedala bastığınızı hissediyorsunuz .Dağlardaki meşelerin kokusu sizi yalnız bırakmıyor.O serinlik, harika, tekrar giderim ben oralara.Oradan kaz dağlarına geçmek kat kat daha güzeldir .

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@ibrahimerolYalnızlığa alışamadım. Fakat önümüzdeki yaz oradan devam ederim yada ederiz diye düşünüyorum arkadaş çıkarsa.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Sevgili Xahi,

Güzel bir tur, daha önce forumda pek yer almamış güzel bölgeler, güzel paylaşım, güzel fotoğraflar.

ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Merhaba,
Paylaşım için teşekkürler, elinize ayağınıza sağlık.
Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda güzergahı aşağıdaki gibi çıkarmaya çalıştım.
Yükselti eğrisinden oldukça düz bir satıha sahip bir rota olduğu görülüyor.
Bir yanlışlık yoksa faydalı olacağı düşüncesiyle....

http://onfinite.com/libraries/1526079/d77.jpg

• Beğen
Xahi yeni bir bisiklet aldığımda çana kadar eşlik ederim size. Gönül ister tabiki kaz dağlarına tırmanmayı fakat ona zaman bulacağımı sanmıyorum. Hatta bisikleti alır almaz kış bastırmadan çana bir tur atıcam. İnşallah deng geliriz zaman açısından.

philykia harita çok güzel olmuş eline sağlık. sanırım 10 kilometre şeklinde ölçeklendirmiş. bu haritayı nereden çıkardınız bu şekilde? bazan lazım oluyor. yükselti eğrisini pek anlamadım ama çözeriz heralde:)

• Beğen
@Eren AYDIN

(link) sitesinden rotalarınızı oluşturabilirsiniz. Mesafe büyüdükçe km aralıklarını büyütmekte fayda var aksi takdirde rota km bilgisinden görünmez olur.

Yükselti diyagramı başlangıç noktası ile bitiş noktası arasındaki eğim farkını verir. 26 ile 30. km arasında çıkış, 30 ile 36 km arasında iniş eğimi vardır. Eğimin yüzdesi ise renkli skala ile gösterilmiştir. Renk ne kadar kırmızı/mor'a yaklaşır ise o kadar artan eğim vardır demektir. Bu rotadaki maksimum eğim %3 gibi hafif zorluktaki bir eğimdir.

Yaptığımız rotaları gerek (link) gerek (link)'den gerekse Mapmyride gibi sitelerden haritasını alabilirsek çok faydası olacaktır.

Umarım aydınlatabilmişimdir.

• Beğen
mapmyride işi biraz sıkıntılı:) çok güzel yapmışlar aslında ama çözmek için uğraşmak lazım.

• Beğen
Düzenle butonu çıkmadığından tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
philykia bu Mapmyride sitesini baya bi çözdüm. fakat resim alma olayını print screenle mi yapıyorsun yoksa sitede hazır resim alma ile ilgili bi özellik var mı?

@Soner SarihanTeşekkür.Hindistana siz mi gittiniz hocam?

@philykia
Teşekkürler.Daha iyi bir planlama ve donanımla daha iyi turlara imza atacağız nasipse.

@Eren AYDINBen bu sıralarda çıkamam da baharda falan olabilir .Fakat uyacak arkadaşlar olur tanıştırırız.

@philykia
Hacam güzel uygulama yapmışsın.

@xahi

Evet ben ve eşim.

ayrıca Ahmet mumcu , ve aytaç aksoy da sürdüler Hindistanda

selamlar

@Soner Sarihan
Tebrik ederim.İyi bir kariyer yapmışsınız.

@Eren AYDIN

Ben belli bir alanı capture edebilen SnagIt programını kullanıyorum. Ama bu tip programlara sahip olmayanlar Print Screen tuşu ile görüntüyü Paint programına yapıştırdıktan sonra ilgili kısmı keserek jpeg olarak kaydederek forumda paylaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@xahi

Ben teşekkür ederim.
Gezi/tur (adı her ne olursa olsun) bu yerleri görmeyen insanlara bir fikir verecek nitelikleri taşımalı diye düşünüyorum. Bu harita, fotoğraf, izlenim, genel bilgi vs. kapsamalı. Ki daha sonra aynı rotadan geçecek olan forum okuyucularına fikir verebilmiş olsun.

Geri