Scudo Sports

Bana otobüs çarptı

kardeşim geçmiş olsun daha dikkatli olmak lazım arabalara karşı bununla ucuz atlatmışsın

Scudo
Allah beterinden saklasın.İyi olmana sevindik.Daha dikkatli olman dileğiyle.Çünkü şoförler dikkatsizdir.

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Burası olmasa nasıl teselli olurdum bilemiyorum. Umarım hiç birimiz böyle birşeyi yaşamayız ve sürücülerimiz de yolun tek sahibi oldukları fikrinden bir gün sıyrılırlar, tabi geç olmadan.

Aslında bulunduğum yerde, toplu taşıma araçları dışındaki sürücüler daha dikkatli. Hatta bir çoğu yol ayrımlarında yol verip, dar yollarda sıkıştırmamak için gayret ediyorlar. Ama dolmuş, minibüs ve otobüs şoförlerinin ne sinyal kullanmak, ne geçiş üstünlüğü ne de şerit kullanımı gibi kavramlardan haberleri yok. Bir o kadar da dikkatsiz ve sorumsuzlar. Bu durumdan diğer sürücüler de şikayetçi. Şehir içinde yaşanan kazaların büyük kısmında bir ticari araç görmek de rastlantı olmasa gerek. Kaza olduktan sonra birşeyin var mı sorusunu yöneltmek insanlık belirtisi olabilir, ama bu soruya cevap verebilecek bir can kalmadığı zaman bu insanlığın hiç bir önemi kalmaz.

Ayrıca bugün bir karar aldım ve plakasını bilmesem de büyükşehir belediyesi ulaşım koordinasyon merkezine ve trafik müdürlüğüne konuyu ileticem. Zaten kazanın olduğu yolun en sağ kısmındaki 1 metre genişliğindeki şerit (pek riayet edilmese de) bisikletlere ayrılmış durumda. Hem zeminde hem de tabelalarda bu uyarı var.

geçmiş olsun ucuz atlatmjşınız allah başka kazalar göstermesin

kemal tecimen

geçmiş olsun, ben de aynı şekilde sinyalsizlerden çekenlerdenim. gayet iyi anlıyorum ve bu konuda bu tip şöförlere tahammülüm kalmadı.

malesef bu yollarda, bu eğitim düzeyinde, bu kültürde, her yerde hepimiz Allah'a emanet gidiyoruz:( ..
çok geçmiş olsun

geçmiş olsun
benimde başıma buna benzer bir olay geldi, ama ben plaksını aldım bu ayın
25inde mahkemem var:d
bakalım mahkemenin sonucu nolacak

Geçmiş olsun benimde başıma gelmişti böyle bir kaza neyseki bende yarasız atlattım..İyi sürüşler

Geçmiş olsun. Maalesef ülkemizdeki çoğu motorlu taşıt sürücüleri tam kavşağın içinde iken sinyal vermeyi akıl edebiliyorlar!!
Bunlar bizim için ders!
Esen kal

Büyük geçmiş olsun..

Bende iki hafta önce durması gereken bir şantiye kamyonunun kırmızı ışıkta son sürat geçmesiyle az kalsın altında kalıyordum. Nereye dermişçesine elimi kaldırdım, ......... sürücü (istediğiniz gibi doldurun boşlukları) yolun ortasında fren yapıp durdu. Kamyonundan atlayıp üstüme çullandı. Işıklarda bekleyen diğer insanlarında tepkisi sayesinde kavga etmekten kurtuldum. Zaten uzun bir yol yapmıştım kolumu kaldıracak halim kalmıştı. Plakasını almadım ama bir daha böyle birşey yaşarsam ilk yapacağım şeylerden biri olur.

• Beğen
Tepkiler: nazz
Geçmiş olsun arkadaşım
trafikte bütün bu büyük araçların
arasında ne kadar korumasız olduğumuzu
bilerek davranmalı,ne yazıkki
herkesten ve her şeyden
daha dikkatli olmak zorundayız.

Necip baran

@Frontalier

sizede geçmiş olsun.ne çok dert oluyo bu bilinçsiz şoförler.Allah yardımcımız olsun...:(

harbiden ucuz atlatmışsın, sana ve bisikletine bişey olmamasına sevindim, ne yazık ki trafikte bizim dikkatli ve her an tetikte olmamız gerekiyor zira ne zaman nereden neyin çıkacağı belli olmuyor türkiye trafiğinde, bi tek uçaklar ve gemiiler tehlike yaratmıyor bize sanırım :p

Geri