Merhaba arkadaşlar 3 aralık dünya engelliler günü nedeniyle hem cevremi hemde kendimce bir farkındalık icin balıkkesir ayvalık yapmaya karar vermiştim ve dün gercekleştirmenin onuru ve gururu icerisindeyim yapmış oldugum tur zamanı icerisinde encok 65 ve 80 km icerisinde cok zorlandıgımı belirtmek zorundayım yokuşlar ve bitmek bilmeyen yollar dinlenmek veya cay icmek icin bir yer bulamam benzinlikte bile cay bulamadım
Cantamda mandalina muz su snıcker ve bisiklet kullanırken en cok keyif aldıgım olips le beraber düştüm yollara
Her kez yapamazsın hava soguk derken önemsemedim tabi amacım iniyim bir an önce bitsin degil
Gezerek. Eglenerek. Kafama göre yani
23:40 biletimi aldım esenler balıkkesir. Yolcusuydum artık
Balıkkesir 06:10 gibi indim
Bogaca cay derken gün agırmasın bekledim baktım olmıyacak dedim hadi lambaları yaktım hazırlıkları yaptım ve yola koyuldum haritadan baktım dogrumu gidiyorum diye dogruymuş dedim ve yola koyuldum 2 benzinligi gectim 3 benzinlikte bi bisiklet forum üyesiyle tanıştım inanın ismi şimdi aklıma gelmiyor bAna maske hediye etti biraz muhabbet falan derken birer selfi aldım ve yola devam ettim Birazdan resimlerle devam edecegim
Her fırsatta ve her imkanda durdum resim olsun su olsun
Acıkcası yollar bana degil
Ben onlarla egleniyordum
Şimdi balıkkesir yolculugumun ilk anlarından son ana kadar resimler konuşsun yolda sürerken 3 tane arkadaşa denk geldim ayvalıgın yerli insanları tur yapıyorlarmış. Ayvalık burhaniye yapmışlar geri dönüyorlarmış
Gömec de yakaladım
Bir abinin bisikleti cok hoşuman gitti kendini toplamış bir kaz kez yarışmalarada girmiş
Altta resimler de göreceksiniz yeşil bisiklet Yolda cay derdime düşmüşken bir yol kenarında
Bir aileye denk geldim Karı koca 70 yaş ve 60 yaşlarındalar
Cay varmı diye sordum hemen misafir ettiler sopanım üstünde cay ve. Yemek bişiyordu cayımızı ictik muhabetimizi ettik yemek yiyecektimki anne yemegi ne yazıkki lahana yemegiymiş dedim ben yemem dedim yolum uzun
Ordan ayrıldım burdan ellerini öperim
Yanımda kolanya bulundurmam gercekten cok iyi oldu
Yokuşlar falan derken bi ara ayaklarıma kramblar girmeye başladı ilk başlarda yordum kendimi biraz Bi ara kendimi yorgunluktan ve kramplardan bitkin buldum
Demiştim ya 65 80 arası kolanyayı bi sürdğm elime yüzüme falan derken azcık acma germe yaptım yeşillige uzandım ayaklarımı yukarı aşaga derken
Snıckers. Ve mandalina muz eşliginde. Bedalıma kuvvet dedim
Ve burhaniyede ucak resturantını gördüm ve icine girdim
Burhaniye ucak resturantı
Kanatlarında bi cay ictim kendime geldim
Ve ayvalıga kavuştum
Ama ayaklarım havada gibiyidi 1 2 saat uyumuşum uyandıktan sonra
Günün agrlıgı olsada
Yaptıgıma bişman olmadım
Mutluyum cünkü kolay pes eden biri degilim
Allaha emanet olun sizi resimlere teslim ediyorum

@urungu_ rica ederim kardeşim. Cok şükür akşam vardım sagolasın muhabbetin güzeldin