Scudo Sports

Balıkkesir ayvalık kısmetse

Selocu_aziz

Aktif Üye
Tepki
117
İsim
Aziz
Bisiklet
b'Twin
Şuan 02.12.2016 an itibariyle calışıyor olmam lazımken ögle telefon geldi vardiya iptal diye fırsat bu fırsat dedim
Balıkkesir ayvalık turu yapayım
İstanbul esenlerden otagara hareket ederek 23:40
Biletimi aldım ve metro firması
Bisikleti nereye falan koyucaz filan derken öntekeri söküp şimdi ccık mık istmem dedim mecbur dedim gidecek okadar plan yaptım 4 saat kafa yordum alamam da neymiş
Şöför geldi dedi bisikletci kardeşi suların oraya al diyerek konuyu kapattık. Ve yarın inşallah 3.12.16 balıkkesirden ayvallıga dogru bedallıtacam yakın cevrede olanlar varsada tanışmak isterim
Öntekeri söktüm ama nasıl geri takıcam hadi hayırlısı
Dünya engelliler günü icin bedalıma kuvvet
IMG_7264.JPG

Dosyalar

• IMG_7268.JPG
    IMG_7268.JPG
    149,8 KB · Okunma: 78
  • IMG_7262.JPG
    IMG_7262.JPG
    153,7 KB · Okunma: 76
Scudo
Valla helal olsun ben on gün önceden plan yapmazsam cikamam :)

Abi tanıştığımıza memnun oldum. Umarım lastik sorun çıkarmamıştır. Kazasiz, keyifle var dön inşallah. :)

iyi yolculuklar, umarım güzel ve keyifini çıkartabileceğiniz kazasız belasız bir tur olur.:harika:

Çoktan varmış olması lazım şimdiye kadar. Mola verince yaz hocam.

IMG_7276.JPG IMG_7285.JPG IMG_7281.JPG IMG_7300.JPG IMG_7290.JPG IMG_7319.JPG IMG_7347.JPG IMG_7350.JPG IMG_7366.JPG IMG_7373.JPG IMG_7379.JPG IMG_7383.JPG 4B2E3E4C-5A61-4934-8329-96248EF29D76.jpg IMG_7447.JPG IMG_7463.JPG IMG_7466.JPG IMG_7475.JPG 2336D388-1815-41B9-BA5E-2A4AFA31A3BF.jpg IMG_7276.JPG IMG_7285.JPG IMG_7281.JPG IMG_7300.JPG IMG_7290.JPG IMG_7319.JPG IMG_7276.JPG IMG_7285.JPG IMG_7281.JPG IMG_7300.JPG Merhaba arkadaşlar 3 aralık dünya engelliler günü nedeniyle hem cevremi hemde kendimce bir farkındalık icin balıkkesir ayvalık yapmaya karar vermiştim ve dün gercekleştirmenin onuru ve gururu icerisindeyim yapmış oldugum tur zamanı icerisinde encok 65 ve 80 km icerisinde cok zorlandıgımı belirtmek zorundayım yokuşlar ve bitmek bilmeyen yollar dinlenmek veya cay icmek icin bir yer bulamam benzinlikte bile cay bulamadım
Cantamda mandalina muz su snıcker ve bisiklet kullanırken en cok keyif aldıgım olips le beraber düştüm yollara
Her kez yapamazsın hava soguk derken önemsemedim tabi amacım iniyim bir an önce bitsin degil
Gezerek. Eglenerek. Kafama göre yani
23:40 biletimi aldım esenler balıkkesir. Yolcusuydum artık
Balıkkesir 06:10 gibi indim
Bogaca cay derken gün agırmasın bekledim baktım olmıyacak dedim hadi lambaları yaktım hazırlıkları yaptım ve yola koyuldum haritadan baktım dogrumu gidiyorum diye dogruymuş dedim ve yola koyuldum 2 benzinligi gectim 3 benzinlikte bi bisiklet forum üyesiyle tanıştım inanın ismi şimdi aklıma gelmiyor bAna maske hediye etti biraz muhabbet falan derken birer selfi aldım ve yola devam ettim Birazdan resimlerle devam edecegim
Her fırsatta ve her imkanda durdum resim olsun su olsun
Acıkcası yollar bana degil
Ben onlarla egleniyordum
Şimdi balıkkesir yolculugumun ilk anlarından son ana kadar resimler konuşsun yolda sürerken 3 tane arkadaşa denk geldim ayvalıgın yerli insanları tur yapıyorlarmış. Ayvalık burhaniye yapmışlar geri dönüyorlarmış
Gömec de yakaladım
Bir abinin bisikleti cok hoşuman gitti kendini toplamış bir kaz kez yarışmalarada girmiş
Altta resimler de göreceksiniz yeşil bisiklet Yolda cay derdime düşmüşken bir yol kenarında
Bir aileye denk geldim Karı koca 70 yaş ve 60 yaşlarındalar
Cay varmı diye sordum hemen misafir ettiler sopanım üstünde cay ve. Yemek bişiyordu cayımızı ictik muhabetimizi ettik yemek yiyecektimki anne yemegi ne yazıkki lahana yemegiymiş dedim ben yemem dedim yolum uzun
Ordan ayrıldım burdan ellerini öperim
Yanımda kolanya bulundurmam gercekten cok iyi oldu
Yokuşlar falan derken bi ara ayaklarıma kramblar girmeye başladı ilk başlarda yordum kendimi biraz Bi ara kendimi yorgunluktan ve kramplardan bitkin buldum
Demiştim ya 65 80 arası kolanyayı bi sürdğm elime yüzüme falan derken azcık acma germe yaptım yeşillige uzandım ayaklarımı yukarı aşaga derken
Snıckers. Ve mandalina muz eşliginde. Bedalıma kuvvet dedim
Ve burhaniyede ucak resturantını gördüm ve icine girdim
Burhaniye ucak resturantı
Kanatlarında bi cay ictim kendime geldim
Ve ayvalıga kavuştum
Ama ayaklarım havada gibiyidi 1 2 saat uyumuşum uyandıktan sonra
Günün agrlıgı olsada
Yaptıgıma bişman olmadım
Mutluyum cünkü kolay pes eden biri degilim
Allaha emanet olun sizi resimlere teslim ediyorum
IMG_7276.JPGIMG_7285.JPGIMG_7281.JPG IMG_7281.JPG

@urungu_ rica ederim kardeşim. Cok şükür akşam vardım sagolasın muhabbetin güzeldin

Dosyalar

• IMG_7331.JPG
    IMG_7331.JPG
    170,6 KB · Okunma: 21
  • IMG_7340.JPG
    IMG_7340.JPG
    133,7 KB · Okunma: 18
  • IMG_7356.JPG
    IMG_7356.JPG
    111,3 KB · Okunma: 19
Pedalınıza kuvvet hocam helal olsun vallahi fırsatları bu kadar hızlı değerlendirmeniz ilham verici

HTC Desire EYE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Selocu_aziz
Mutlu ve kazasız tamamlamana sevindim abi. Ayrıca bu güne kadar tarih olarak 3 aralık 'ın önemi aklımda kalmazdi sayende kalır. Sağlıcakla kalın. :)

• Beğen
@urungu_ inşallah kardeşim
Bi gün tur yapmak istersen ayvalıgıa davet et birlikte akalım

• Beğen
Tepkiler: urungu_
Ayağına yüreğine sağlık kardeşim.toplam kaç saat sürdü yolculuk.nasip olurda kilo verip kondisyon kazanırsam yaza bende düşünüyorum bir ayvalık turu.

• Beğen
@Selocu_aziz
Cok guzel topraklar.. Memleketim benim..
Basligini erken gorsek yonlendirirdik, o yolu defalarca yaptim.
O zorlandigin bitmek bilmeyen rampalar şapçı rampalari :)
Ama onlarin havran'a kadar inişi muhtesem zevklidir.
Tebrik ederim..

• Beğen
@ahlaksahibi hocam benim km saatime göre balıkkesirde sıfırladım
Balıkkesir otagarında sıfırlamam
Ayvalık 160 km gibi mesafe aldım
Kondisyonum okadar iyi olmasada yokuşlar cok yordu acıkcası
Aralarda elimle yokuşta cıkartım erkekligw gerek yok sonucta bacak gücü

@Kuzey Ege aynen hocam aynen
Heleki resimdeki yerde bi mola verdim ama enson kendimi kolanya manyagı yapmışım okadar sarstı beni Biraz acma germe yaptım
Yattım oraya bacaklarımı havaya falan kramplar cabası 10 dk acma germe spor gercekten yararlı bir şey oldugun 1 kez daha anladım
Sonra bedala devam sonra ne kramp kaldı nede Agrı cok şükür
Ama tek sıkıntı
O yol güzergayı da cay icecek veya şöyle adam gibi yer bulamamda beni üzdü

Dosyalar

• IMG_7358.JPG
    IMG_7358.JPG
    222 KB · Okunma: 14
Cay icecek yer cok var aslinda da sen bulamamissin kardes, haliyle ortama yabanci oldugundan :)

• Beğen
@Selocu_aziz
İnşallah abi; şu an uygun bisiklet araştırma asamasındayım. ama teşhir ürünü olmayan ve başına iş gelmemiş gerçek 0 bulmak zor gibi geldi. şimdi triban â daha yakınım ama bir yandan 2017 leri bekleyeyim diyorum. kısmet.

• Beğen
@Kuzey Ege benzinciler diyeceksin kardeş 3 tanesine girdim 3de cay bitmiş Yolda sonradan gördüklerimede girmedim bitmişdiye
Bazen yolda terkedilmiş benzinlik veya orada birzaman bina bulunan yerler korku filmi sahneleri gözümde canlandı

@urungu_ kardeşim acele etme ama bulursanda kacırma

İlham verici bir tur, özgür bir ruha sahipsiziniz.

3 Aralık Engelliler günü hassasiyetinize ise diyecek söz yok. Bence fazlasıyla farkındalık oluşturmuşsunuz

Geri