Scudo Sports

Balıkesir

merhaba arkadaslar
bizde balıkesirde oturuyoruz afşinle uzun yol yapmayıda severiz ama sizlere oranla bayağı yaşlıyız ben 112 de doktorum afşinde diş hekimi bir kaç kişilik grupla yol yaparız aralarda bir ara toplanalım görüşmek dileğiyle

Scudo
@heroine

kadroyu delta bisikletten aldım.255 lira .birde maşa alcam 84 liraya taş gibi olacak.light taş :) kaskıda oradan alabilirsin.sana tavsiyem creatoni heli kask ama biraz tuzlu ama çok kullanışlı bn antremanlarda kullanıyorum o kaskı.

Ben de Balıkesirden kayhan1907 bey hatırlar, ben de trek 3700 aldım 272€ ben de çalıştığım için sadece pazarları pedellayabilirim. Tur düzenlemeden önce haber verirseniz katılırım mutlaka. Ama şimdilik sadece bisikletim var o da daha bu gün kargoya verilicek :) iyi forumlar bol pedallı günler. Kayhan bey size de Çanakkale turunda iyi eğlenceler

@gurkankas

Ben de yazları Edremit/Zeytinli deyim Akçay Otel var Eskiden TURBAN idi onun oralarda evim bu yaz kısmetse görüşelim... Olursa körfez turu yaparız:) Orjana da sabahları zıpkın ile avlanmaya gelirdim bir iralar :) belki beni görmüşşünüzdür

Ben Üni. bitirdim Balıkesirde yaşıyorum bir adet TREK 3700 var elimde daha orjinal bütün parçaları aslına bakarsanız daha binemedim bile çünki İst. henüz, Perşembe Günü gelicek hafta sonu için bir tur düzenliyebilir eğlencelik olması mahsatıyla tanışalım hem. Bir de arkadaşımın biri kask istemiş msj yazmış ne alabilirim diye. Bence internetten kask siparişi verme araştır öyle al çünki kafana tam oturmadıkdan sonra kaskın hiç bir faydası yok.

Merhaba arkadaşlar, ben Balıkesir ve civarındaki bisiklet parkurlarının yerlerini öğrenmek istiyorum, nerelere gidiyorsunuz nereleri güzel, bayram tatilini değerlendirmek istiyorum katılmak isteyen varsa c.tesi vede pazar günü için bir plan yapabiliriz...

selam
biz aralarda gezeriz 3-4 kişi ne tür bir parkur arıyorsun . eskiden dağ iniş merakımız yüzünden kabakdere tarafı rampalarından inerdik . akçakaya taraflarında da dere içinden geçen arazi parkurları var ama artık bel sorunum yuzunden pek bunları yapamıyorum vagusla artık uzun yol yapıyoruz 2 gun once balya can canakkale ayvacık altınoluk yaptık kepsut tarafındada guzel yollar var istersen gps trac lerını yollayabılırım

merhaba
tel numaramı yazmayı unuttum bana 0536 7850153 ten veya 05544034258 den ulaşabilirsiniz

arkadaşlar istanbul'da anadolu yakasında toprak bisiklet parkuru yapılmıştı (bol rampalı) yeri neredeydi (aydos gibi kalmış aklımda) nasıl gidilir bilgi veren olursa sevinirim.teşekkürler

@puppetmaster

Biz Balıkesirde ikamet etmekteyiz, Alt başlıklarda İstanbul bölgesi var oraya yazarsa yardımcı olur arkadaşlar mutlaka...

ya ne alaka ya,hah evet belkı balıkesırlı arkadaslar bılırler:D

@kayhan1907

Nasıl geçti turunuz, acaba fotografları falan var mıdır yazıcak mısınız tur hakkında fotograflar falan olursa iyi olur...

pardon millet..yanlış yere yazdım..konu başlığına bakmadan yazmışım..siz dvm edin muhabbete ;)

@puppetmaster

hehehe :D eyw. umarım ist. gelince beraber turlarız yaptığın bu yanlışı anlatır güleriz:D

(link)

Yukarıdaki linkde google earth adresim var
Ben yılın 12 ayı Burhaniye Örendeyim
Burhaniye Devlet hastanesi Acil hekimiyim
civarda bulunan veya yol yapan arkadaşlarla tanışmak isterim

@neyzencan

Hocam, ben de Balıkesirliyim(Merkez).Halen İzmir'de ikâmet ediyorum ama ailemin yazlığı Altınoluk'ta.Yazları oradayım anlayacağın ve kendi çapımda birtakım turlar yapmaktayım.Bilseydim daha önceden sizi haberleşip, birlikte hehabgi bir organizasyon yapabilirdik.
Bu arada yarın itibarı ile altınoluk'a geliyorum.Muhtemelen makineyide getirip araziyi bir zorlamayı denerim.Saygılarımla.

Balıkesirli arkadaşlara bir sorum olacak;
Sizlerinde bildiği gibi Atatürk Stadı'nda, Türkiye'de benim bildiğim kadarı ile (Konya'nın statında da var) 2 veya 3 tane olan Veledrom pistlerinden birisi bulunmakta.
geçmişte burda yarışlar düzenlenir, tribünler ful çeker, yarışı birinci bitiren bisikletçi omuzlarda çarşıya kadar taşınır ve bunun coşkusu şehirde günler öncesinden yaşanmaya başlanırmış.Doğal olarak böylesine bir organizasyon şehre ekonomik bir avantajıda beraberinde getirirmiş haliyle...
bildiğim kadarıyla Federasyon uzun zamandır veledrom pist yarış kategorsini uygulamamakta, bunun nedenini hiçbir zaman anlayamadım, anlayamayacağımda.
Peki, bizler organize olupta Federasyona bu klasmanı neden gerçekleştirmediklerini sorsak, tekrar yapılması için birtakım girişimlerde bulunmaya çalışsak vs. ne bileyim bu konuyu biraz gündeme getirsek ne olur acaba diye düşünmekteyim...Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum, kalın sağlıcakla.
Saygılarımla

Mesaj yolladıktan sonra yarım saat içerisinde ekleme yapmak isterseniz lütfen sağ alttaki düzenle butonunu kullanınız.

ßeyLer ßende Plevneden yarışmaya katılıom :) Beni plevnede kime sorsanız tanır.. :) qenellikle ön kaldıran bi çocuk die bilirler eer öle bi tur felan olursa ßenide ßilqilendirin..

ßalıkesirli arkadaşLar ßende ßalıkesirdenim :) Ne tesadüf dimi :) Nese ßisiklet malzemelerini hanqi ßisikletçilerden aLdıınızı öğrene bilir miyim??

ßn ßaLıkesirden ßuqra pLewnede oturuom.. Gelirseniz Memnun oLurum.. ßuda ßisikletim qörürseniz ßi eL saLLayın :) (link)

ßu arada arka jant kapağı değişti tanıyamayabilirsiniz.. En kısa zamanda son halinide koyarım.. ßizimde kendi çapımızda Modifie qrubumuz war. qrubumuzda neonlu ßisiklet we araba alarmı kornalı(şahsen ßende war) akülü ßisikletler war.. Dehşet ßi qrubuz.. ama ßn 2 FarkLı qruptayım.. 1. qrupta modifiyeli (neonLu) ßisiklet war 3 kişiyiz.. Daha çok ßisiklet üzerine neLer yapılır onu düşünürüz.. 2. qrupta qerçek dostlarım war.. onLarın ßisikletleride qüsel onlarda da modifiye war ama daha çok tur atarız. qünde en az 10 km. yol qiderim we ßisikletimle 73 km. hız yaptım.. arkadaşlarla takıldığımız ßelli yerLer wardır.. Daha çok General Kemal tarafında dolaşırız..

Geri