@neyzencan
Hocam, ben de Balıkesirliyim(Merkez).Halen İzmir'de ikâmet ediyorum ama ailemin yazlığı Altınoluk'ta.Yazları oradayım anlayacağın ve kendi çapımda birtakım turlar yapmaktayım.Bilseydim daha önceden sizi haberleşip, birlikte hehabgi bir organizasyon yapabilirdik.
Bu arada yarın itibarı ile altınoluk'a geliyorum.Muhtemelen makineyide getirip araziyi bir zorlamayı denerim.Saygılarımla.
Balıkesirli arkadaşlara bir sorum olacak;
Sizlerinde bildiği gibi Atatürk Stadı'nda, Türkiye'de benim bildiğim kadarı ile (Konya'nın statında da var) 2 veya 3 tane olan Veledrom pistlerinden birisi bulunmakta.
geçmişte burda yarışlar düzenlenir, tribünler ful çeker, yarışı birinci bitiren bisikletçi omuzlarda çarşıya kadar taşınır ve bunun coşkusu şehirde günler öncesinden yaşanmaya başlanırmış.Doğal olarak böylesine bir organizasyon şehre ekonomik bir avantajıda beraberinde getirirmiş haliyle...
bildiğim kadarıyla Federasyon uzun zamandır veledrom pist yarış kategorsini uygulamamakta, bunun nedenini hiçbir zaman anlayamadım, anlayamayacağımda.
Peki, bizler organize olupta Federasyona bu klasmanı neden gerçekleştirmediklerini sorsak, tekrar yapılması için birtakım girişimlerde bulunmaya çalışsak vs. ne bileyim bu konuyu biraz gündeme getirsek ne olur acaba diye düşünmekteyim...Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum, kalın sağlıcakla.
Saygılarımla
Mesaj yolladıktan sonra yarım saat içerisinde ekleme yapmak isterseniz lütfen sağ alttaki düzenle butonunu kullanınız.