Scudo Sports

Balıkesir

Scudo
hiç balıkesir merkezde kron xc1000 ile düşen birisini gördünüz mü iki tane salak kızın yola atlamasından dolayı ?

selamlar adım kaan
balıkesir merkezdeki bahçelievlerdeki arkadaşlar bende bahçelievlerdeyim
yarın akşam yol yapalım derim ulaşmak isteyen olursa
0538 458 55 39

Bir gün buluşalım bu cumartesi gibi değirmen bogazı yapalım beraber nedersiniz

Arkadaşım
biz gökçeada - bozcada - asos - k.kuyu - akçay turu kapamında 8-9 ağustos tarihlernde asosta konaklayıp k.kuyu üzerinden akçaya geçeceğiz.

Selamlar bisiklet dostları ve sevgili Balıkesirliler.Bu cumartesi İzmir'den en az 2 kişi olmak üzere yola çıkıyoruz.15 Ağustosta Burhaniye'de,19 Ağustosta Bandırma'da olacağız.Bizi karşılamak ve bize eşlik etmek isterseniz memnun oluruz.Şimdiden teşekkürler...

ben de balıkesir merkezdenim salcano ng 650 im var gençlik ve spor kulübünde antrenmanlara katılıyordum ama ailem okul zamanı devam etmemi istemedi :/ şuan bıraktım gibi birşey tam belli değil altyapı bitti zaten. tanışalım arkadaşlar mavi-beyaz salcano ng 650 görürseniz muhtemelen benimdir benden başka kimsede rastlamadım henüz :D kendinizi belli edin pedal dostlarım gördüğünüzde.

@oyaa

Merhabalar ben akçayda yaşıyorum fakat bisiklet kiralama şansınız burda ne yazıkki bulunmuyor ...

• Beğen
Tepkiler: oyaa
@mert aygün

mesaj sayım 50 olmadığı için özel mesaj gönderemedim daha yeni üyeyim :D face ten ekledim sizi tanışalım

• Beğen
Tepkiler: Hasan1basan
yaz okulumun vizeleri olmasa bandırmaya kadar seve seve eşlik ederdim umarım yeni turlara nasip olur

arkadaşlar merkezde bana takılacak varsa bana 0537 585 55 85(vodafone) ulaşabilir. akşam saat 10-11 arası çıkıyorum 20-30 km arası da sürüyorum. garaja filan gidiyorum takılmak isteyen gelsin katılsın bana beni mavi- beyaz bisiklet ve yine aynı renkte formayla görebilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan1basan
Yok scott benimkisi.Zaten tek başımaydım.Akhisar'dan dizimdeki ağrı nedeniyle dönmek zorunda kaldım.

Nasıl kırdınız kolunuzu ya geçmiş olsun:(

saolasın duvara yumruk attım sinirden el bileğim dağıldı dün akşam genç bi kız bi erkek giant bisikletlerle körfeze gidiyorlardı sanırsam bisiklete binemiyorum ona yanıyorum DH yapmaya gidicektim bugün arkadaşla xD
sizede geçmiş olsun bu arada

@Kavanoz

körfeze gidilmiyodu:D öylesine turluyoduk balıkesirde
kız sandığın mavi giantlı benim ona göre uzun saçın sonucu böyle bi kanıya vardın galiba:D edremit yolunda biraz gittikten sonra çamlıka çıktık sonra da izmir yolundan tekzen yaptık geri döndük. iyileşince katıl bize.

mekan trabzon yazıyo ama tatildeyim balıkesirdeyim onun için :D

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
aha o kolu kırık motorun arkasındaki bendim kusura bakma gece karanlıkta o kadar seçebildim 30 gün sonra katılabilirim tahminen alçı o zamn çıkacak da

Merhaba,
Bianchi Aspid bisikletim var. 99 Yılında almıştım. Son 7-8 senedir kapalı garajında yatıyor. Daha lastikleri bile orjinal hiç değişmedi. Bu aralar yeniden canlandırmayı düşünüyorum. En kısa zamanda resimlerini çekerim. Aşağıdaki resim temsilidir.
Bandırma'ya yolu düşen bisikletçi arkadaşları herzaman beklerim. :)

http://images.gittigidiyor.com/566/5663700_0.jpg

Geri