Scudo Sports

Balıkesir

Selamlar ben k.kuyuda yaşıyorum. Asosa gitmek isteyenleriniz varsa 3-4 temmuz gibi gitmek istiyorum. Ne dersiniz.

Scudo
merhaba arkadaşlar, balıkesir merkezden Ahmet. yazları gelebiliyorum okuldan dolayı. şu an istanbuldayım staj için ağustos başı balıkesirdeyim. Görüşelim görüşebilecek olanlarla sevgiyle kalın.

ahmet ağustos da görüşmek dileğiyle.... arkadaşlar bi topanabilsek bi tur yapabilsek akası gelir sanırım. ben ilk turu kapıdağ da yapmak istiyorum süper bi paarkur olur. deniz doğa ...

mehmet arkadaşım görüşelim kısmet olursa Ağustos'ta filan. Şöyle bi dolaşmak istiyorum çadırımı matımı alıp balıkesiri. :önce memleket sonra da bölge sonra da belki ülke turu. neden olmasın. Bandırma taraflarına eğer olur da uğrarsam görüşelim. Forumdan haberleşiriz. Ben yeni olduğum için öm atamam ama forumdaki balıkesirle ilgili konulardan elbet biriyle haberleşiriz

evet arkadaşlar yeni aldığım giant boulder'ımla şu aralar istanbulda takılmaktayım en yakın zamanda(ağustos) balıkesir'in sokaklarını arşınlarken görebilirsiniz beni. Mavi bir boulder görürseniz işaret edin, el edin görüşelim. kendinizi yeter ki belli edin bana

slm arkadaşlar salcano igman kullanan bi hemşerim varsa bna yardımcı olabilirmi bisiklet hakkında

Merhabalar. Bende Balıkesir Sındırgı'dayım.

merhabalar,
kısa bir tatil için akçaya yolum düşecek. eğer bisiklet kiralayabileceğim bir yer varsa bisikletimi getirmeyi düşünmüyorum.
bu konuda yardımcı olarsanız pek memnun olurum..şimdiden teşekkürler..
haydin iyi seyirler

beyler Bandırma da yazın ikamet olan var mı
ve Bandırma da bıldıgınız masa filan taktırabılecegım uzman bır bısıkletcı var mı

@Alp Kaan Donmez

bandırmada yaşıyorum maalesef bandırmada bisiklet adına pek bi tamirci yok ama yinede bir iki yer var git derim. ben yalnız turlara çıkan biriyim bandırmada görüşmek birlikte turlara çıkmak isterim bandırmadan arkadaşlarla....

@Cahit Açıl

merhaba. git gide sayımız artıcak inşllh. beyler müsait olduğumuz bi gün ortak bi yerde görüşelim .

@mert aygün

mert merhaba. sen nerde yaşıyorsun. bandırmaya yakınmısın. tanışalım yaa sanırım 3-5 kişi oluruz . buda tur ve grup için gayet iyi:)

beyler bi hafta sonu ortak nokta belirleyip buluşşsak nsıl olur???

@mert aygün

anladım bi gün ortak bi nokta belirleyip görüşelim . yada bi tur organizasyonu yapalım sanırım çivardan 5 kişi oluruz.

dün balıkesir çarşısında carraro bayan yarış bisikletini elinde yürüten ama giyimi normal olan bikaç kız gördüm ve selenin altında yarıştan gelmiş gibi katılma numarası vardı :S

bugün de cannondale yarış bisikleti gördüm ve tuhaf olan yine yarış numarası vardı sele altında

Geri