Scudo Sports

Balıkesir

Scudo
@Bqr_1o

şehir dışından alıyoz istersen snde kurtul bisikletinden adam gibi bişiler al :)

selam arkadaşlar.bnde balıkesirliim.bu konuyu daha önce görmedim yeni görüyorum.amma bisikletçi varmı gerçekten balıkesirde.isterseniz bir hafta sonu tur ayarlayabiliriz.

iyi forumlar :)

çok isterim ama ßen daha 14 yaşındayım we ailem benim uzak yerlere qitmeme izin wermio sadece çarşıya :( maalesef..

:) ßenm ßisikletim zaten qüsel ama ßenm amacım hız deil hız oLsaydı zaten trek aLcaktım..:)

olsun zaten şehir içi turlarımız çoğunlukla çarşıda oluyor.ama izin alabilirsen bi susurluk fln yaparız.emin ol şehir dışı yollar gerekli koruma önlemleri alndığı zaman çok güzel oluyor...

Ören Burhaniyedeyim 44 yaşında aspid sf ile şehirlerarası günde 90 - 100 km kadar gücüm var.Burhaniye Devlet Hastanesi Acil hekimiyim.

@neyzencan

aramıza hoşgeldin.yazın burhaniyede görüşmek üzere.

ooo bir kişi daha bulmuşuz balıkesirden hadi hayırlısı

@tufanbal

yavaş yavaş çoğalıyoz birde Ege Bölgesi'ne yazan bir kaç kişi daha var

Ege bölgesine yazanlardan biri ugurkahraman ist. da oturuyormuş ben konuştum msnden onunla az biraz hemşo da ben de s.tepeliyim :D neyse. 04-11-07 tarihinde düşündüğümüz gezi için harita ayarlıyorum demiştin.Ne oldu o iş. Bu akşam müsaitsen buluşalım plan program yapalım hem birazda turlarız.

@tufanbal

orta gobek değınık bnm gezmesine gezerimde krank kolu yerinden çıkacak diye 3 pedalda bir vuruyom kola :D

qeçmiş oLsn sana istiosan snde ßisikletinden kurtul adam qibi bişiLer aL :D:D

oo qarantiLemişizz :D ßurhaniyede qörüşürüüz :D ßu arada ßn daha çok yazın turLarım (en çok çarşı turu) :) ama ßu yaz şöyle ßi ßalıkesir turu düşünüyorum kendimce. önce çarşıdan sanayi ordan çewre yoLu ordan pLewne..:)

@neyzencan

ßisikLetinLe aciL yerLere yardıma qidiosan yardım edeLim:D

bende bandırmdan yasin bende bandırmada pedallıyorum bandırma iniş cıkışlı bi yer ve ben caddenin en üst seviyesinden deniz seviyesine kadar iniyorum karşıdan gelen arabaların hepsi nedense bana selektör yapıyo anlamış değilim herlde diğer arabaları sollarken onalrın şeritlerine geciyorum

seni polise şikayet etmek qerek ters şeritte qidio die :) ßandırma qüzel ßi yer orda yaşamak isterdim.. ßu arada duyurulur ßisikletin tüm malzemelerini çıkarttım :) daha hızLı qidiorum..

bende de malesef beldeyama var araştırmadaan aldım keşke Kron xc 500 alsaydım aralarında fiyatda az fark var ama kalitede cok fark var

selam arkadaslar
artık toplanalım dedık yol yapmayı seven turlara (gunubırlık veya haftalık)katılabılecek arkadaslar lutfen telefonla temas kursunlar (20 + yas bizler yaslı insanlarız da ondan) kayhan 536 7850153 afşin 2393837

Geri