merhaba arkadaşlar,
bu sene altınolukta üniversite kazandım ve buraya yerleştim ve 4 sene kadar burada kalmayı planlıyorum(5 senede olabilir ) altınoluk çevresinde oturan bisiklet sever arkadaşlar ile tanışmayı dört gözle bekliyorum, bisiklet sporunda daha yeniyim fakat 3 senedir büyük bir ilgi ile araştırıp duruyorum ve sonunda bisiklet sporuna başlayabildim(MTB), benden şimdilik bu kadar sonraki zamanlarda yine tanışır kaynaşırız
iyi forumlar, pedallamalar.
Hoşgeldin Can. Altınoluk civarında hiç üyesiyle tanıştın mı bilmiyorum ama İDA Bisiklet Grubu var. Kendileri MTB'ci olduklarından, birlikte tura çıkma şansımız olmadı hiç ama epeyce aktif bir grup. Senin için uygun olacaktır. Sezon bitmeden pedallarsınız. Yaz döneminde tanışmış olsaydık birlikte pedallayabilirdik belki. Seneye artık.
Ben balıkesirden cemal. Şuan için bir bisikletim yok, en azından binilebilecek durmda bir bisikletim yok (kazaya kurban gitti). Sigortadan parasını bekliyorum ve gelir gelmez bir bisiklet almayı düşünüyorum.
Ben de Cemil :islik: Balıkesir Burhaniye'den. Herkese selam olsun.
Ben de yakında Salcano 270 SV alarak aranıza katılmayı düşünüyorum. En son bisikletimi çocukluğumda ailem almıştı, yaklaşık 6 yıldan beri de binmiyorum diyebilirim. O yüzden araştırmak istedim biraz, özellikle de bu forum çok yardımcı oldu bu konuda. Aslında bisiklet konusunu da danışmak istiyordum fakat araştırdıkça aklımın iyice karıştığını farkettiğim için sormak istemedim. En son 270 SV'de karar kıldım ki, forumda bu bisikletten bulunanlar için konu bile açıldı + yorumlar gayet iyi bisiklet için. Sabırsızlıkla pedala basacağım o günü bekliyorum. :mlk: Bütün abilerime ve dostlarıma tekrar selamlar olsun.