Scudo Sports

Balıkesir dırt jumpcuk

başlangıç videosu olarak değerlendirirsek nasıl olmuş

• çok iyi

• iyi

• normal

• fena değil

• vasat

• Toplam katılım
    31
Scudo
konu freeride kısmına açılsa daha uygun olur sanırım...güzel video tebrikler:)

Elinize sağlık. (Aslında kafanıza sağlık, malum kask yok ondan daha bi tehlike içinde :))
Eh tabi başlık DJ olunca konuyu FR'ye açmak garip olurdu :)

başlangıç için güzel :) ah bizim burada keeşke böyle yerler olsa :(

• Beğen
Tepkiler: bedo
@sinto

dimi teşke sizin orada olsa sinto o kadar kum sizin orada olsa idi kadroyu kırmazdın belki de ya sinto aranızda para toplayın boş bi araziye bi kamyon toprak +mıcır karışımı döktürün:D

@çağatay_çankaya

florya Atatürk ormanında var yakında kazma kürekle dalıcaz oraya :)

@sinto

siz fazladan bir kazma götürün bende gelebilirim bir gün :D sizlerle tanışmak isterim

@HaliliOzturk

kaskımın kırılması nedeniyle kaskım yok en yakın zamanda temin edecem.ilginiz için teşekkürler...

@sinto

burası 10-15 gün sonra gidecek zaten orası park inşaatının kumu videoyu çektikten sonra işçiler bizi kovaladı :D

@gurkankas

Bu Arada Bende Hep İnşaat Kumlarından Geçiyorum :D

@trial_edy

evet snnde videolarını bekliyorum oneral.ben zaten kendimi süper bir bisikeltçi olarak görmüyorum.oradaki şartlarla o kadar oluyor .başkalarına kötü demen için ilk önce kendin yapmalısınki bize bir bilen olarak kötü diyebilesin.sen yorumu yapmışsın ona saygım var ama ben başta belirttim bu bir başlangıç ilk defa kum tepesinden uçtum.ancak bu karadar oluyor...

Sevgili OnErAl;
Eleştirebilirsin tabi, ama bu şekil de değil, verilen emeğe saygı göstermeliyiz, öyle değilmi ?

çok güzel video ama burası neresi tren yolunun yanımı başka yermi çıkartanmadm

Geri