Scudo Sports

Balıkesir dırt jumpcuk

başlangıç videosu olarak değerlendirirsek nasıl olmuş

• çok iyi

• iyi

• normal

• fena değil

• vasat

• Toplam katılım
    31
Scudo
@mersinduzyol

hangi işi anlamadın .kum üstünden hoplayıp zıplamanın anlaşılmayacak bir yanı yokki :D:D

selamlar.
kotu bir eleştiri olarak almayın ama ben pek begenmedim.kendinizi duzeltin ve daha iyisini yapın diye eleştiriyorum bunu bilin,kotu niyetim yok. videoda gordugum kadarıyla kucuk bi yokustan inerek kumdan tumsegin uzerinden hızlıca gecmek şeklinde olmuş. ben yol bisikleti kullanmama ragmen orda zıplamak için gidona abanıp zıplarken gevseyerek kendine cekmeni biliyorum bence biraz buna calişin ne biliim boş alanda bunny falan yapın. ama baslangıc için enazından bişiler deniyorsunuz. guzel videolarınızı bekliyoruz.

video çekım acısına gore bencede biras vasat olmus..belki atladıgın yer gusel dir ancak videodaki açıdan ozellıklede atladıgın yerdeki kocaman kum tepesınden hiçbirşey gozukmuyor...bide Tuonela nın dediği gibi oncelıkle bunny teknıgını kapmalı sonra rampa denersen ilerde oldukca yukarı cıkarsın...çalışmalarının devamını dilerim

@Tuonela

@ErkaL

evet atlarken ayakları yukarı çekince daha çok yükseliyoruz :D geçen hafta denedim acayip havalanıyorum:)ama 2 gün önce video çekmeye gittiğimizde dozerler kumumuzu almış inşaata taşıyorlardı:boese157: bizde geri döndük :(

@muratevgin

Ben Şaka Yapmıştım Herkes Gerçek Sanmış :D

Bunu Gürkan'da Biliyordu...

Geri