Scudo Sports

Balıkesir -adıyaman 2015 tur

Tolga ibili

Aktif Üye
Tepki
108
Bisiklet
Salcano
bu konuyu açmaktan çok mutluluk duyuyorum öncelikle ilk şehirler arası turum olacak ramazan bayramından sonra çıkmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa tabi rota hakkında pek düşünmedim eşlik etmek isteyenler olursa onlara gorede ayarlıyabilirim varış noktası kesin sadece rota ve yollar konusunda bilgili olan büyüklerimden yardım istemekteyim hangi yol iyi kötü hiçbir fikrim yok bu kadar erken konu açmamın sebebi uzun yol oldugu için yanıma arkadas arıyorum niyeti olanlar benimle irtibata geçsin orta yolu buluruz bi şekilde :D şimdilik bu kadar

-tur gezi amaçlıdır
-günlük 100 km yi geçmeyi düşünmüyorum
-çadır konaklamalı olacaktır
-eşlik etmek isteyen olursa alman usulüdür

tahmini olarak böyle bir rota olabilir
https://i.hizliresim.com/7kJmAP.png

hertürlü yorum ve tavsiyeye açığım tecrübelerini paylasmak isteyen olursa

Scudo
Çok keyifli,çok uzun ve ayrıca çok yorucu bir tur olacak adaş inşallah. Keşfetmediğin yeni güzellikleri tadacaksın,yeni yerler görüceksin. Senin yerine ben heyecanlandım nedense neyse keyifli turlar.

• Beğen
Tepkiler: Tolga ibili
İçerden gideceğine sahilden git bence dönüşü içerden yap yada gidişi. Hani gittiğin yerden geri gelme :)

@Tolga Çelebi desteğiniz için çok teşekkürler :)
@E.E gidiş için bende öyle düşündüm ama yol çok uzuyacak bu seferde bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim acaba konyadan sonra mı insem asagıya :D gördügün gibi rotayı tam oturtamadım daha gelen yorumlarla inşallah güzel bir yol çıkar ortaya dönüş için otobüsle dönmeyi planlıyorum fikrim ilerde degişmez ise

@Tolga ibili rotanız çok güzel tek sıkıntısı gideceğiniz istikamet oldukça kurak ve sıcak Allah yardımcınız olsun. Forumdan bir yakınım ile bizde Ankara'dan Adıyaman/Menzil'e gitmek istiyoruz ama bu sene imkan bulabilir miyiz bilmiyorum, umarım fırsat bulup size eşlik ederiz..

Rotanız çok güzel olmuş, Kütahya'dan itibaren size katılmak isterim eğer tarih belirli olursa :)

https://i.hizliresim.com/AmVkL7.png

fotoğrafı bi atamadım kırık dedi her seferinde (link)

sahilden gidersem en yakın yol böyle oluyor sanırım rota için bir seçenek daha çıktı :D

İş güç yoğunluğum olmasa ben de bisikletle Menzil ziyareti yapmak isterdim. :harika: Yolunuz açık olsun güzel dostlar.

• Beğen
bisikletinizin marka mödelini söylebilirmisiniz sakıncası yok ise

@saphane1234 ağırlık olarak dezavantajlı fakat geri kalan herşeyden memnunum şu ana kadar da baya yol katettim hiç rahatsız etmedi umarım bu turda da bi sıkıntı olmaz :D

Tanri yardimciniz olsun :) , umarim cok eglenceli bir tur olacaktir.

• Beğen
Geri