Scudo Sports

Balık Avlama Sporu / Balıkçılık

Arkadaşlar ne dersiniz bi organizasyon planlayın balık tutmaya gidelim ben genelde aşiyan,rumeli hisarı,>baltalimanında< (iyi balık çıkıyor)avlanıyorum.sizlerde avlandığınız bölgeleri belirtin.bir yer seçelim ve gidelim.durmakta neyimizeeeeeeeee!!!Hızlı bu konuda bilgilerini bizimle paylaşır anladığım kadarıyla tecrübeli bu mevsimde sanırım boğazda istavrit çekilir.(gerçi genelde istavrit çekiyoruuuuz)Şimdiden teşekkürleeer.

Scudo
@dumenbşimdilik fazladan bi oltam yok ama sende bi olta almalısın.tabii ilgin varsa!!!benim oltayla biraz tutmana izin verebilirim ama unutma kısa süreli çünkü inanılmaz keyifli.Veya yardımcı olmak istersenhttp://http://img212.imageshack.us/img212/9444/photo093sy0.jpg tuttuğumuz balıkları iğneden çıkarabilirsin:D

@karaburga

Reva mı bu :( Zargana en sevdiğim türlerden biridir ama burada bulmma çok zor, buraya geldıgımden berı (eylülden bu yana) uc kez anca yıyebıldım :(
Dün balıkçı amcadan sözümü aldım ama :) artık adamlara gına geldi benim "Yine mi zargana getirmediniz?" suallerimden :)
"Hocam haftaya senin için ne kadar denk gelirse getireceğim, söz" dedi balıkçı amcam :)
Ben de pişmiş şeklinin fotolarını atarım ;)

@karaburga

abi yaw bu ne balığı :) 1 temmuzu bekliyorum gerçi amaç spor benim ama yinede jandarmalara anlatmak zor oluyo :)

puhaha bu ney ortalık balıkçı kaynıyor ;)

istanbul bölgesi tatlı su sezonu açıldı ben bu gün kaçıyorummmmm :D

ateze ablacığım özelden adresini bana yaz,
sana ben buradan zargana göndereceğim gerekli donanımı (buz kutuları v.s.) ile birlikte.
ama bir şartım var yaza ziyaretine geldiğimizde bize balık pişireceksinnn ;)

:) Sen gel güzel kardeşim balık her zaman pişiyor zaten, yazın hep beraber Olimpos kampı yapalım ıstersenız ben bütün yaz tatildeyim, temmuz ve ağustos aylarında boş boş geziyorum :) planları yapalım ıstersenız bır haftalık falan bır kamp hıc fena olmaz, hatta ındırım de yaptırabılırım orda agac evlerde kalmak ıstersenız, bana her sey uyar, senın zargana gonderme fıkrın harıka fakat buraya onlar ulasana kadar buzlar erıyıp subuharı olabılır :) tesekkur ederım inceliğin için...

@tntBu zargana. Resime bakıpta tecrübeli olduğumu düşünmeyin!o gün şanslıydım hepsi o kadar istavrit tutmaya çalışırken zargana geldi:p herhalde haftaya balığa gidebilirim.Resimlere baktıkça çekim gücü oluşuyor denize karşı:)

@hızlıhızlı tatlı su olarak nereye gidiyorsunuz?tatlı su balığı olarak alabalığı sevdiğimi söyleyebilirim diğerlerinin görüntü ve kokusu biraz ağır gibi bilmiyorum belkide tatmadığım için böyle önyargılı yaklaşıyorum bu konuda bilgilendirirmisin.şimdiden sağol

@atezeOlimpos çok harika bi yer biz eşimle orada bir müddet konakladık.türkmende portakal ağaçları içerisindeki bungalowlarda gitmenizi canı gönülden isterim.ama ordada bir görüntü beni üzmüştü oda oradaki tarihi kalıntı ve mezarlara define arayıcıları bayağı bir zarar vermişler buna çooook üzüldüm.ama deniz, kumsal, yanartaş,dere,gözleme,kavun içi dondurma çooook güzeeeeeeeeeel.:p

eee balıkçı arkadaşlar :)
tatlı su sezonu başladı ama kimseden ses soluk çıkmıyor :D
tatlı su balıkçılığı demek kamp demek,ateş demek,közde yapılan çay demek,uykusuz geçen gece ve muhabbet demek yani balık bahane ;)

merhaba arkadaşlar sizlerde bu harika zevkin lezzetine varanlardansınız ne güzel =) bende de aynı tutku var ve süper bişey...Ayrıca dalarak zıpkınla balık vurmayı da severim , amatörüm o konu da fakat herşey zamanla...zıpkıncı arkadaşlar var mı ?

selam nihat
aramıza hoşşş geldinnnn ;)
zıpkına bende bir ara baya merak salmıştım ama bu fantezimi ilerletemedim kısmet olmadı.
deniz ve tatlısı balık avcılığında her türlü balık avlama (sirkülere uygun olarak) deneyimine sahip oldum.
en çok hoşuma giden yanıda kamplı yapılan tatlı su olta avcılığı (ben ağ ve tırıvırı kulanmam).
yakıyorsun odun ateşini,közde çayını demliyorsun muhabbette o biçimmmm ohhh değmeyin keyfime be yawww :D
tatlı su sezonu açıldı ama ben henüz daha siftahımı yapamadım,ama bu aralar içim içime sığmıyor,
yaban tv seyrediyormusun bilmem ama müptelasıyım o kanalın :D
bir ara beraber gideriz kısmetseeee ;)

slm hızlı arkadaş =)
hoşbulduk nasılsın ? evet senin keyfinin damak lezzetini iyi bilirim =) çok güzeldir...ben de bu yaz sezonu dalacam biraz inş. çok özledim sualtını...birkaç ta balık bulursan harika olur tabi...inş. birgün birlikte bişeyler yaparız =)

tatlı göl sezonu başladı :)
artık bisikletlerimize atlayıp hafta sonları çadırlı-konaklamalı yazın leyfini çıkarmak adına balığa gidebiliriz.
benim bütün herşeyçiğim hazır,hadi kamplı balığa gidelimmm :D

@hızlı

Değerlendirelim bunu Niko kardeş, aklımızda bulunsun

@hızlı

dostum önce gidip bana kamış alcaz unutma...
:D

Geri