@MaNiaC_oF_BiKe
Admınler lutfen baksınlar benım ozelımden ve sana donsunler,ben sadece bır kısıyı engelledım o kısının de zaten uyelıgı ıptal edıldı, mesajında demıssın kı "o kadar pısman olup ozur dıledım" ıstersen dun ozelden yaptıgımız konusmaları yayınlayayım buradan herkes kararını versın, bana karsı tavır almanı anlayamadım yıne bır seylerı yanlıs anladın sanırım. Benim yüzüm ak.
Dunki sert cıkısına ragmen senı rencıde etmemek ıcın ozelden sana mesaj atım, bunu pekala bılıyorsun, haksız yere bana laf soktun, sımdı tekrar aynı seyı yapıyorsun, bır problemın varsa sen neden bana ozelden yazmıyorsun? Ben senın gururun kırılmasın sıye haklı oldugum halde burada savunmamı yapmadım senınle bırebır ırtıbata gectım, ayrıca senı engelledıgımı nereden cıkardın bunu da anlayamadım, engellenmedıgını acık yureklılıkle soyluyorum, zaten ınceleme yapılırsa bu ortaya cıkar, nerden bu kanıya vardın acıklarsan sevınırım ama bunun yerı bu konu degıl, lütfen bıraz saygılı ol, SAYGILI OL!!!
Dediğin gibi ben ne "yazıklar olsun" lafını ne de "yaptıgın cok ayıp" vb. sözleri haketmiyorum, ben bir eğitimciyim bu forumda da kimseyi rencide etmişliğim olmadı şimdiye dek ve olamaz da.
Bunlar gerçekten de çok üzücü düşünceler.
NOT: Saygı her mesajdan sonra saygılar yazmakla olmuyor malesef.
Bu arada Hızlı'dan cok cok özur dılıyorum, konunu dagıtmak istemezdım ama kendımı burada ıfade etmek durumundayım, dun aksam sana ve actıgın konuya saygımdan, arkadasa buradan degil de özel mesajla yanıt verdım, polemık yaratmak gayesınde degılım, ama bır sekılde artık kendımı ıfade etmem lazımdı, özür dilerim konuna saygısızlık yapmayı dusunmedım.