Scudo Sports

Bakırköy

Scudo
slm, ben eren aranıza yenı katıldım.bakırkoy ıncırlıde oturuyorum.vestelın karsı sokagı...eskı bır yarıs bısıkletım var.sımdılık onu kullanıyorum.ılerde yenı bır bısıklet almayı dusunuyorum ama bu konuda bılgım yok.sedona,trek, kron bıldgım markalar ama hangısı daha ııdır??bılmıyorum.gecen hafta kron bır modelıne baktım.alımınyum govdelı(mat sıyah) karbon selelı 1200 ytl dedıler.modelını bılmıyorum.sızce fıyat olrak nasıl??bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.

bakırköy de değilim ama k.çekmece yenikapı sahil ortalama hergun sabah işe giderken geçiyorum onun haricinde hafta sonu turlarına katılmak için canla başla yeni kaskımı bekliyorum

Akın ve Gülşen gökkaya aynı şekilde delinin ekibinden (BAKIRKÖY 46 TEAM vs METİN BİKE TEAM) floryadan katılımaktayız:)

Bakırköy ekibi merhaba gezilerinizi hangi günler yapıyorsunuz ben de katılmak isterim..

yenibosnada oturuyorum en ksıa zamanda bisiklet alıp aranzıa katılmak isterim

Selamlar herkese
En sonunda üye olabildim siteye bi kaç girişimden sonra!
Yeşilköyde oturuyorum! Volkan ın arkadasıyım md den hatırlayanlar vardır!
Özellikle Nedret için elostomer demem yeterli olacaktır...

Güzergahınız çok güzel. bende size katılmayı çok isterdim ama size çok uzağım. :( G.o.p. dayım :( güzergahınızda floryada olsydı daha iyi olurdu :)

bende cumhur bende bakırköydenin orda oturmasam bile orda takılıyorum..güneşli bakırköy arasına bisikletbus hattı döşedim14 dk iniom...gezierimiz oluyor bekleriz bakırköy 46 team:D:D (buluşma yeri metin abi)

nedret abi bende katılabilirmiyim ne olur benide alın ben okadar cok yol atamam ama sizlerle takımak isterim gelimmi abi bi kere beğenirseniz gene gelirim?:D

bensiz 46 teammi olur be kardeşim...akın abii nbrrr???

Geri