Scudo Sports

Bakırköy

Ben ataköy 5.ksımda oturuyorum kron xc1000 sahibiyim ayrıca yigenimde var ondada kron bazen okul çıkışı bisiklet turları yapan arkadaşları görüyorum büyük ihtimalle bu forum üyesiler bende katılmak isterim 3 kişiyiz bekleriz bol pedallar:)

Scudo
Merhaba.

Öncelikle hoşgeldiniz....

Biz "avrupa yakası" olarak her hafta cuma günleri sahil turu yapıyoruz. merter tekzen yanından saat 20:30 da hareket edip yeşilköy tarafına uzanan bir istikamette yol alıyoruz. bazen yönümüz istek doğrultusunda değişebiliyor. işin aslı midemiz nereye çekerse o tarafa gidiyoruz :) bu keyifli, eğlenceli ve bir o kadar da sıcak turlarda sizi de görmek isteriz.

aşağıdaki linkten devam edebilirsiniz

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=19060&page=282

Selam arkadaslar, bende atakoy 8deyim, bu aksam 7 gibi atakoyden cikip florya sahile gidiyorum...gelen olursa birlikte takilabiliriz...avrupa yakasi grubu, sizin performansa yetisebileceksek sizinlede takilirz ama ben en fazla 15-20 km yapabiliyorum...tabi simdilik:)

Bu akşam Av. Yak. Ped Grb. olarak çıkıyoruz.
Ayrı takılmayın sizde bize katılın.
Saatinizi bize kurun yolda bizi göreceksiniz,
Uzaktan bakmayın, gelin tanışalım.

Makmuhak ın linkini inceleyin bizi bulursunuz mutlaka!

Bakırköy İncirli'de eski renk sinemasının olduğu sokakta oturuyorum ben de. Herkese merhaba.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
arkadaşlar bende hemen her gun antremanlara başladım..aranıza katılmak isterim....şirinevlerde oturuyorum...

Bende Bakırköy Osmaniyede Oturuyorum Bakırköyde Beni Tanımayan Varsa Mutlaka Tanışsın...
Metin Bisikleteyim Hergün...

Deli Mehmet.

merhaba yeni bir bisiikletalmakistiyorum tavsiyeniz kron mu yoksa sedona mı olmalıdır?r ?

merhaba, " cuma gunu" turlarınıza devam ediyorsanız katılmak ısterım..

selam merida68.bu gun ve cuma gunude geleneksel turumuz var..eğer istersen yöresel bisiklet gruplarındaki avrupa yakası geleneksel cuma gezilerimiz bölümünden takip edebilirsin..

merhaba arkadaşlar ben turgay yenibosnada oturuyorum bundan sonraki cumalarda görüşmek üzere her cuma 20.30 da tekzen

turgay..yöresel bisiklet guruplarından takip edebilirsin konuyu..aramıza hoşgeldin..

Selam ArkadaŞlar Ben BakirkÖy Osmanİyeden Adim Mehmet Ama Bİsİklet Camİyasi Benİ Delİ Mehmet Olarak Tanir...

Greyhan Felan Benİm Elİmde BÜyÜdÜler.....

TaniŞmak İsteyen ArkadaŞlar Benİ BakirkÖy Metİn Bİsİklette Bulurlar..

Geri