Ben ataköy 5.ksımda oturuyorum kron xc1000 sahibiyim ayrıca yigenimde var ondada kron bazen okul çıkışı bisiklet turları yapan arkadaşları görüyorum büyük ihtimalle bu forum üyesiler bende katılmak isterim 3 kişiyiz bekleriz bol pedallar
Biz "avrupa yakası" olarak her hafta cuma günleri sahil turu yapıyoruz. merter tekzen yanından saat 20:30 da hareket edip yeşilköy tarafına uzanan bir istikamette yol alıyoruz. bazen yönümüz istek doğrultusunda değişebiliyor. işin aslı midemiz nereye çekerse o tarafa gidiyoruz bu keyifli, eğlenceli ve bir o kadar da sıcak turlarda sizi de görmek isteriz.
Selam arkadaslar, bende atakoy 8deyim, bu aksam 7 gibi atakoyden cikip florya sahile gidiyorum...gelen olursa birlikte takilabiliriz...avrupa yakasi grubu, sizin performansa yetisebileceksek sizinlede takilirz ama ben en fazla 15-20 km yapabiliyorum...tabi simdilik
Bu akşam Av. Yak. Ped Grb. olarak çıkıyoruz.
Ayrı takılmayın sizde bize katılın.
Saatinizi bize kurun yolda bizi göreceksiniz,
Uzaktan bakmayın, gelin tanışalım.
Makmuhak ın linkini inceleyin bizi bulursunuz mutlaka!
selam merida68.bu gun ve cuma gunude geleneksel turumuz var..eğer istersen yöresel bisiklet gruplarındaki avrupa yakası geleneksel cuma gezilerimiz bölümünden takip edebilirsin..