Oğuz Bey bisiklet yolu samatya sahile kadar devam ediyor.Ama güvenli sürüş yapabileceğiniz geniş kaldırım yolları belli bi yol sonra tekrar devam ediyor.eminönüne rahatca ulaşabilirsiniz.ben hemn hemen her hafta sonu o yolu kullanıyorum.
Selam, bahçelievler ve çevresi olarak 7 - 8 kişilik bir grup oluşturduk whatsapp gurubuna eklemek için numaranı gönderirsen ekleyebilirim, hava istanbul için kötü mesela salı günü müsait olanlar ile birlikte tur yapabiliriz
arkadaşlar bisiklet yolu cam kırıkları ile dolu dikkatli sürün, bilerek mi yapıyolar bilmiyorum ama böyle bir şey olamaz 2 haftada 2 kere lastiğim patladı :/
Güneşliden başlıyorum Sinan Erdem Spor salonunun oradan sahile varıp devam ediyorum galata köprüsünden de çıkıp yine emirgan korusuna kadar sahil yapıp tekrar geliyorum şu sıralar havanın güzel olduğu her an çıkıp geziyorum
Arkadaşlar selam. Ben de merterde oturuyorum ve çoğunlukla Veliefendi bisiklet yolundan sahile bağlanıyorum. Önümüzdeki ay yeni bisiklet almayı düşünüyorum. Bir model beğendim fakat daha TR'ye gelmemiş, gemideymiş Esasında almayı düşündüğüm bisikletle ilgili sorularım var ama yeni kullanıcı olduğum için konu başlığı açamıyorum. Düz yolda dağ bisikleti yorucu geliyor artık. Herkese şimdiden selamlar
Bu Bahsettiğiniz Bakırköy'den Zeytinburnu'na bağlanan bisiklet yolu okadar geçtim ama dikkat etmedim gidiş gelişli tek Şerit ile mi sağlanıyor atıyorum Bakırköy'den geldin tekrar Zeytinburnu'ndan geri dönüş farklı bir yol üzerindenmi sağlanıyor
@tege Dostum selam, yoldan tamamen izole bir bisiklet yolu yapmışlar. Yolun sahil yolundan merter'e doğru bağlanan tarafında. Gidiş/dönüş. O yolu daha da uzatıp yeni yaptıkları parka da bağlayacaklar. Şu anda o yolu çoğunlukla kullanıyoruz. Yani gidiş de aynı dönüş de. Görürsün zaten, mavi renge boyanmış bir yol..
@rebellious
evet tesekkurler bugun oglen o yolu kullandim tam bakirkoy sahiline geldim yagmur basladi tekrar zeytinburnuna donene kadar sirilsiklam oldum samsima
Bakırköy'den Florya'ya giden arkadaşlar yol tecrübelerinize danışıcam akşam iftardan sonra saat 11 gibi Bakırköy Florya turu düşünüyorum yol olarak sahilden direk gidiş varmı
Ataköy'de alt yoldan karşıya sahil tarafına geçerseniz Yeşilköy'e kadar tamamen kaldırım var Yeşilköy'den sonrası size kalmış sahile inip bisiklet yolunu kullanabilirsiniz
5 kısım dan sahil yoluna çıkarsanız Yeşilyurt köprüsüne kadar kaldırım dan gidilir köprüden Yeşilyurt cami ye kadar yolu kullanmak gerekiyor kısa bir mesafe sonra sokak aralarından fener den sahile inip florya ya kadar süre bilirsiniz dönüş içinde aynı şartlar geçerli güzergah için