Scudo Sports

Bakırköy

karşıda değilde diğer karşıda otursaydın tilmen bisikleti tercih edebilirdim sana. bakırköyde.

Scudo
@c. kırmızı
Yer cokta sorun degil yeter ki iyi olsun hakkini versin ve turda bana sorun cikarmasin bisiklet (sorundan kastim bakimda birseyin eksik yada isteksiz yapilmasindan kaynakli sorun)

Aracimla goturur gider alirim o dert degil :)

ozaman önerimi yazıyorum.
bakırköy > meydan > eski tren istasyonu arkasındaki sokak > tilmen bisiklet (link)

bende öneri üzerine gittim buraya. ilgilenmeleri çok iyi.
sedat abi var orada. yada serdar abi.. serdal da olabilir.

@Ozan Temel
Bisiklet gezginine cumartesi ugrayabilirim en azindan bi konusmalik ;)

Tilmen iyidir. Müşteriye saygılıdır.
Alternatif olarak Alibeyköy'de Şen Bisiklet'e de gidebilirsiniz. İlgi, alakadan ben çok memnun kaldım.

Evet Tilmen Bisiklet iyidir...Hüseyin Usta gerekli şeyleri önerir. Dayımdır diye demiyorum :) :D Ayrıca Serdar gerçekten iyi bir insandır. İnsanları bilinçlendirerek bu işle uğraşıyorlar.

Bayagi kisi memnun sanirim tilmen bisikletten :)

@Gültekin R. Demirkaya

heehh işte serdar abi tmm :D
muhabbetide çok iyi. dediğin gibi bisikletle ilgili çok şey anlattı banada. bisikletten girdik konuya gezi turlarından çıktık bi yarım saat muhabbet ettik sadece :D

@Tahsin Y.

fatıh çarşambada dadaş bisiklet var oraya gıdebılırsın.

konu canlansın, yolda tek başına kimsenin canı sıkılmasın.
varmı bu yolda süren arkadaşlar, akşamları turlayalım.

Herkese selam arkadaslar buyuk bir hevesle aldigim Trek fx 7.4 mu bakirkoyde yapilan turlarda kullanmak istiyorum. Bildiginiz guvenli ve iyi insanlardan olusan sohbeti guzel bir gurup varsa size katilmak isterim.

Arkadaslar sali ve persembe aksamlari 8.30 da bakirkoy ido onunde toplanip ortakoye hareket planliyorum geri donusu saat 11 edenk getirerek kapatilan transit yoldan geri donus olacaktir.

arasıra takılabılırım sana hakan grubada yazarsan belkı gelmek ısteyenler de olur

Transit yolu bazen ambulanslar, polis araçları kullanabiliyor. Yol zaten kapalı diye de oldukça hızlı gidiyorlar.
Dikkatli olmak lazım..

Sayın Çakan bende yeni 2015 model fx 7.4 aldım. yeni kullanmaya başladım. Olumlu yada olumsuz deneyimlerini paylaşırmısınız

@Hakan Çakan

Hakan Bey selamlar. Ben de 2 ay once bisiklet aldim. Bakirkoyde oturuyorum. Genelde Bakirkoy-İncirli arasi tur ya da Veliefendideki bisiklet yolundan Zeytinburnuna gidiyorum. Grubunuz varsa bu civarlarda surus yapan katilmak isterim.

Bi de sunu sorayim Bakirkoy sahildeki otoban ile deniz arasinda kalan koşu-bisiklet yolu hangi semte kadar devam ediyor acaba Eminonune kadar uzaniyor mu?

Geri