Scudo Sports

Bakırköy

ben yenikapı dan bazen sirekci yapıp dönüyorum bazen zeytinburnu ama bana sıkıcı geliyor bu yol , belkide tek çıkıyorum ondan sıkılıyorum

Scudo
Ben düşünüyorum da bahsettiğiniz yolllar MTB bisikletlere uygun.

Eğer çıkarsanız ben de bu akşam katılabilirim diye düşünüyorum :)

Gece belli bir saatten sonra sahil yolunun trafiğe kapatıldığını duydum. Bu doğru mu? Nereden nereye kadar kapatılıyor?

Ortadaki transit yol kapatılıyor ama burayı genellikle acil durumlar için kullanıyorlar. Ambulans ve sair..
Bu yüzden hiç önermem bu yolu kullanmanızı..

Sahil yolunda ortada transit yol mu var o_O

Bakırköy'den Sirkeci'ye kadar olan yolu kastediyorum.

=))

Var tabi :)
(link):

Sağdaki yol Bakırköy gidiş,
soldaki yol Yenikapı'ya gidiş,
ortadaki yol Transit yol.

Bakırköy Gelik'in önünden başlayıp Yenikapı'da bitiyor transit yol :).

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
ben de bakırköy de oturuyorum fakat bir türlü cesaret edip bisiklet alamadım. inş kısa bir süre sonra ben de alırım bir bisiklette aranıza katılırım :)

nedir burda durum yapılıyor mu birşeyler, ben bakırköyde oturuyorum eğer akşamları yapıyorsanız katılabilirim.

Perşembe akşamları Küçükçekmece PAB düzenleniyor......Bu Perşembe Ortaköyde Küçükçekmece-AYPG-bissev ve Çelikoglu bisiklet grupları Ortaköyde buluştu...Yaklaşık 100 bisikletçi.............Bakırköyde AYPG VE kÜÇÜKÇEKMECE BİSİKLET GRUPLARI BULUŞTU......Biz her P erşembe transisit kullanıyoruz..Sıkıntı olmuyor ... Ama yol ayrımlarına dikkat.......O yolda antrenman yapanlar var...Aytekin ERZAN GİBİ sONER VE rECEP bOZKURT GİBİ PERPORMANSIN DİBİNE VURMUŞ İNSANLAR SÜRÜYOR....

birazdan bu rotada bisiklet kullanmak istiyorum, kimse varmı yada ben fatihteyim başka güzergahta yapabiliriz

Selam beyler bugün salcano istanbul m sipariş vericem gelen olursa florya, yeşilköy civarı buralardaym artık .

Arkadaşlar Bisiklet cuma elimde olacak bu tarafta süren yada sürecek olan varsa msj bekliyorum

merhaba bizde arkadaşımla hafta sonları florya yeşilköy bakırköy hattında sürüş yapıyoruz müsait olursanız haberleşiriz.

tabi olur 21 temmuzdan sonra hemen her akşam o lokasyonda olucam İstanbula gelince haberleşelim hocam

Eylulde uzun tura cikacagimizdan dolayi pisikletimi bakima sokmak istiyorum.
A'dan Z'ye ğ'den x'e kadar kisaca herseyi bi temizlensin yaglansin aklansin paklansin.

Onerebileceginiz bir bisikletci var mi?

30 yillik ustaya gotururumde geri bisiklet olarak mi alirim acaba? ;)

@Yusuf Ziya Özen
Delta kesinlikle olamaz belki cok cok iyiler ama ben leventteki delta bisiklet calisaninin davranis seklinden sonra çöp dahi almamaya karar verdim ordan.

Geri